Hirdetés
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
Üdv.Ma felraktam a 4es bétát és meglepődve látom hogy már tartalmazza a magyar nyelvet.
Az lenne a kérdésem hogy ami ide be van linkelve néha hogy "frissitett honositás"az miben más mint amit maga a telepítő felajánlott és érdemes-e ezt használni mindig vagy jó amit a progi felajánl magyar nyelvnek?
Ahogy felraktam egy 87.4megás csomag letöltésével kezdett.Örömmel olvastam hogy ez a béta már frissit a végleges 4esre is,szóval azt hiszem marad a béta.
Eddig meg vagyok elégedve vele.
Még egy érdekes dolog van.Nem kapcsolja ki a wintüzfalat.Ez így normális?Ja és windows defendert is bekapcsolva hagyta.Windows Vista 64bit-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az lenne a kérdésem hogy ami ide be van linkelve néha hogy "frissitett honositás"az miben más mint amit maga a telepítő felajánlott és érdemes-e ezt használni mindig vagy jó amit a progi felajánl magyar nyelvnek?
Ahogy felraktam egy 87.4megás csomag letöltésével kezdett.Örömmel olvastam hogy ez a béta már frissit a végleges 4esre is,szóval azt hiszem marad a béta.
Eddig meg vagyok elégedve vele.