- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
Üdv.Ma felraktam a 4es bétát és meglepődve látom hogy már tartalmazza a magyar nyelvet.
Az lenne a kérdésem hogy ami ide be van linkelve néha hogy "frissitett honositás"az miben más mint amit maga a telepítő felajánlott és érdemes-e ezt használni mindig vagy jó amit a progi felajánl magyar nyelvnek?
Ahogy felraktam egy 87.4megás csomag letöltésével kezdett.Örömmel olvastam hogy ez a béta már frissit a végleges 4esre is,szóval azt hiszem marad a béta.
Eddig meg vagyok elégedve vele.
Még egy érdekes dolog van.Nem kapcsolja ki a wintüzfalat.Ez így normális?Ja és windows defendert is bekapcsolva hagyta.Windows Vista 64bit-ről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konteó topic
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest