Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
cortez25
senior tag
Pláne nem etikus dolog, ugyanis ahogy számoltam kb 10-12 emberkének lehetett problémája itt a chieftekkel. ha nyitnánk coolewr master, thermaltake...stb..stb döglött topicot akkor tutti akadna itt 10-15-ember is akinek szintén megpukkadt az ilyen tápja.
Ami probléma, hogy elment a fórumon, és ez a topic is hibás benne, hogy a 410 W tápok úgy szarok ahogy vannak.....és ezáltek közutálatnak örvend. de senki és bátran kijelenthetem senki nem mondta meg mi az oka annak, hogy tönkremegy.
Csak annyi az általánosság, 410 = xar nagyon, ne vedd meg. a kedvencem gyártási hia. De mi a gyártási hiba...pl ezt senki nem tudja.
Én még vizsgálatra is felajánlom szakembernek a tápom, hogy nézze meg mi a gond, ha elszerták a gyártást, de egy éve hasít mint állat, igaz van elötte egy apc szünetmentes.... -
cortez25
senior tag
Hát nem tudom, 410 w chieftec nem ledes, 1-éves és lazán megy....
-
cortez25
senior tag
Na gyereke a csoda nála tart immár 10-hónapja 410W chiefteccel

-
cortez25
senior tag
Itt a fórumon elment,hogy a 410 W tápegység szar, nekem 8-hónapja megy.
Mindíg egymást másolgatjuk, de a kérdés miért is rossz?? Miért is döglik meg? Valami gyártási hiba miatt? És mi ez a gyártási hiba? Mi az amitől elszáll? -
cortez25
senior tag
immár 8-hónapja megy a chieftec 410W - 12cm-es tápom....és még bízom benne....

-
cortez25
senior tag
Április óta megy a 410W chieftec.....semmi gond.

-
cortez25
senior tag
Mondjuk nekem is elég komoly cucc megy rajta, és eddig mindíg elindult....jó lenne valakitől valamilyen statisztika, hogy milyen típusok pusztultak meg a leggyakrabban....x-eladott mennyiségből...valami nagyker infó...vagy viszonteladó.
-
cortez25
senior tag
Nekem még mindíg megy a 410W tápom, igaz április óta, lehet, hogy már csak 1hónapja van....ha valami gond van akkor kiabálok!
-
cortez25
senior tag
Konkrétan halt meg valakinek 410 W chieftec táp?
-
cortez25
senior tag
Szerinte mkicsit túl let lihegve ez a táp halálos dolog...eddig mind arról írtunk, hogy jó megy, de lehet valamikor megadja magát...
Bízom a chieftec-be...nem lesz vele gond az utóbbi időbe senki nem írt be, hogy
chieftec (nem sirtec) táp megadta volna magát....
Legközelebb akkor írok ha a 410 w 12 cm tápom megadja magát a közeljövőben. -
cortez25
senior tag
válasz
bogingrol
üzenetére
Én egy dragonnal együtt vettem, hát csak nem tesznek bele gagyit....de szerintem a sitec táppal vannak gondok...de honnan tudom, hogy az? Az enyémre chieftec van rányomva..alul meg egy nagy 12 cm venti...
360w cseréltem erre, fogára szerelésben, felépítésben minőségi különbséget nem láttam. -
cortez25
senior tag
Chieftec bravohoz 410 w-os tápot kértem, 12 cm-es venitvel,eddig megy simán....gondom nincs vele, és lazán viszi a konfigomat. Igaz a cucc 3-hetes, és nagyon megy, nagyon halkan.
A visszahívásról valaki egy hivatalos linket, mert a kiskeres haverom barátjának az ismerőse mondta az nagyon kevés...nekem.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

akkor hozzád viszem...van szünetmentes elötte azé az jó dolog nem?