Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
edk-
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Utána kell nézni mennyi a szerződésbontás költsége!
Ki kell fizetni a szerződéskötés és a felmondás közötti időre a listaárat (mínusz az addigi befizetéseid). Tehát például ha 5 havi használat után felmondod: 5x lista szerinti havidíj - 2x kedvezményes havidíj a ,,büntetés''.
-
-
edk-
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
255: bekapcsol minden jövőbeli, későbbi verziókban bevezetett opciót.
-
edk-
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
10 -> 15 nem segít, 15 -> 10 gyorsít, egy ideig legalábbis.
-
edk-
őstag
válasz
emre33
üzenetére
Nincs korlát beállítva; a kliens a legújabb 2.0 RC2.
Korábban 15-ös dispositionnel volt ilyen vagy még rosszabb és 10-re állítva megjavult. Erre egy lehetséges magyarázat, hogy az UPC dobozkája látta, hogy a TCP kapcsolatok milyen porton mennek és anak a portnak a forgalmát UDP esetén is lassította.
Most portot is változtattam, talán javult a dolog.
-
edk-
őstag
A torrent-korlátozás nálam most elviselhetetlen.
Szerveren és itthon egyszerre töltök 3 torrentet. A szerveren több száz k-val jönnek, itthon mind 10 alatt :-(((
Beállításaim: titkosítás forced, titkosítatlant nem engedek be, bt.transp_disposition 10
Sajnos a tízdolláros szerverszolgáltató két hét múlva lehúzza a redőnyt.
-
edk-
őstag
válasz
Damian
üzenetére
Meg lehet valahogy oldani a switch-csel, hogy belső hálózatot is létre tudjak hozni a két gép között, úgy hogy az egymástól független netmegosztás megmaradjon?
(Eddig egy 10/100-as routert használtam, azt váltottam le a swirch-re, mert a jelenleg még horror áron adott gigabites routerek egyikébe sem szeretnék beinvesztálni.)
A megoldás egyszerű: a 10/100 routert a gigabites switch és a modem közé kell tenni.
-
edk-
őstag
Ezt írtam: a nemrég 30-asra bővített előfizetést visszaveszem 15-ösre, az ebből ... adódó megtakarítás
Ahogy azt Móricka elképzeli. Ha a hűség nélküli 30-ast hűség nélküli 15-ösre akarnám csökkenteni, vagy egy ezressel többe kerülne

-
edk-
őstag
válasz
Jarlaxle
üzenetére
Az aligha növeli a sebességet, ha a kliensben tiltom a TCP kapcsolatokat (1-es és 4-es bit 0), mert ezzel kizárom az összes peert, akinek régebbi uTorrent vagy más a kliense. Ha újfajta uTP headert használok (16-os bit 1), azzal szintén csökkentem a szóba jöhető peerek mennyiségét.
-
edk-
őstag
válasz
Jarlaxle
üzenetére
Kipróbálom az engedélyezést, bár ahogy írtam, korábban ezekkel a beállításokkal jó volt. Meg azt gondolnám, a bejövő kapcsolatok a seedeléskor fontosak, nem a letöltéskor. A seedelés különben megy jól, ha van, aki vigye tőlem a cuccot.
Port forward természetesen megvan.
-
edk-
őstag
válasz
Jarlaxle
üzenetére
A magam részéről úgy gondolom, tisztában vagyok a torrentbeállításokkal, más protokollok pedig mennek rendesen. Az anyázást fenntartom, és a következőt fogom cselekedni: a nemrég 30-asra bővített előfizetést visszaveszem 15-ösre, az ebből és az eddig 24/7 működő gép kikapcsolásából adódó megtakarítás szerintem legalábbis fedezni fogja a seedbox díját.
-
edk-
őstag
Most már tényleg a JBQA-t az UPC-nek!
Legfrissebb uTorrent béta, titkosítás forced, titkosítatlant nem engedek be, bt.transp_disposition 15, és csak vánszorog. Próbaképp megrendeltem a legolcsóbb seedbox-szolgáltatást és ugyanazt a két jól seedelt külföldi nyílt torrentet töltöm itt is, ott is. Itt 20 kBps körül jön mindkettő, ott 500-zal az egyik, 900-zal a másik.
-
edk-
őstag
-
edk-
őstag
A 8. kerületben tudok egy társasházi kedvezményes előfizetésről, és amilyen a ház demográfiai összetétele, biztos vagyok benne, hogy nincs net a lakások felében.
-
edk-
őstag
Érdekes jelenség: ma 0 órakor megállt a net. Délután belenéztem a routerbe, volt IP-je, csak forgalom nem. Újrakérettem az IP-t, kapott azonnal egy másikat, azóta jó (a sávszélesség nem lett nagyobb).
-
-
edk-
őstag
Aki Externethez megy, az homárosan szólva sikeres ember nem lehet. Én is tőlük jöttem UPC-hez.
-
edk-
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ha tányérostévét akarsz, akkor kell kábel a parabolától a beltériig. A beltérit kell a tévére kötni. A pécé hogy is jön ide?
-
edk-
őstag
Nálam most a uTorrent 1.9 alfa (négyjegyű porton) jobban megy, mint a Halite rev638.
-
edk-
őstag
Rossz hír: már a Halite is vacakol a XIII. kerületben. Most max. 40k-val töltené az Ubuntut, aminek normálisan több száz k-val kéne jönnie.

-
edk-
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Biztos a vízművektől vették át az ügyfélszolgát

-
edk-
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
Jó kérdés. Azt nem tudom, hogy a lefele váltással (aminek van egyszeri díja) megszűnik-e a hűség.
-
edk-
őstag
válasz
the_edge
üzenetére
Nem. A Halite-ben beállítottam, hogy a TCP forgalmat mondjuk a 22222-es porton, az UDP-t a 22223-ason bonyolítsa. A routerben a bejövő 22222-es port TCP forgalmát a gép IP-jére, a 22222-es portra, a bejövő 22223-as port UDP forgalmat a gép IP-jére, a 22223-as portra forwardoltatom.
-
edk-
őstag
Az még nindig van hogyha 3 hónapig túllépem akkor lesz vmi korlátozás?
Igen, a sávszélességet korlátozzák. Vagyis nem csak a torrent lesz lassú, hanem minden...
Nálunk újpesten ugyanannyiért mint a chello gold ezek vannak: Enternet, Externet, T-Online. Mind 25/5 öt adna.
Externetet felejtsd el. Túlnőtték magukat. Én róluk váltottam UPC-re.
-
edk-
őstag
A WLAN a gyakorlatban nem tudja az elméleti sebességét. 802.11b esetében 11 megabit helyett 5-6-tal lehet letölteni.
300 GB a havi korlát.
-
edk-
őstag
van utorrent 1.9,de mivel még nagyon a kezdeti stádiumban van nem kockáztatom,h valamelyik oldalról kibannoljanak miatta.
van valami más megoldása valakinek?Halite kliens nálam jó. Most próbaképp levettem a feltöltési korlátot és kinyomja a 10/2-es vonalat.
Vagy beleírná az ÁSZF-be,hogy a p2p-t szűri, amit meg nem tehet meg, mert a jelenlegi szabályok szerint a letöltés nem illegális.
Beleírták az ÁSZF-be, hogy a többi felhasználó érdekében bizonyos alkalmazásokat korlátozhatnak. Ennek semmi köze az illegalitáshoz/legalitáshoz.
-
edk-
őstag
TeeJay: lenne nálam korlátozás (uTorrent 1.7.7 csak vánszorog déltől éjfélig), de a Halite elintézi.
Doddencs: Én nem vettem észre, hogy a Halite hamis adatokat küldene.
-
edk-
őstag
Nem a NAT beállítása hiányzik?
http://www.cisco.com/en/US/docs/routers/access/800/850/software/configuration/guide/857swcg.html
-
edk-
őstag
Nálam uTorrent vánszorog, Halite hasít.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- Le Mans Ultimate
- Gyúrósok ide!
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest