- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Hello Mindenki
Váltottam MSI röl Chaintech-re, de nem megy zökkenőmentesen.Már az Nforce driverrel is problémák vannak. Ha felrakom a cd összes driver-ét akkor pár program nem fut, nem látja a gép a com portokon a modemet. A DVD decrypter I/O hibával el sem indul. Végul nem raktam fel az SW IDE drivert és akkor minden jó. Ez nem lesz hátrány a stabilitásban? Vagy van valami jobb ujabb Nforce 2 meghajtó? Nekem melyik verzio van meg ? Hogyan tudom megállapítani? Továbbá egy 2500 barton van a deszkába , és nem tudom hogy a proci vagy a lap nem birja a magas FSB-t. Hogyan lehetne kideríteni hogy melyik? Vagy esetleg a chipset nem? Minden flottul megy 200MHz-en (10X200,11X200,10.5X200) , aztán egyszer csak megfagy és reset gomb. Még a tesztek is lefutnak.( PC mark 2002. 3D mark) Aztán egy egérmozdulatra megfagy. Érdekes hogy az alapfesz 1.65v. Ha emelem akkor sem lesz stabilabb a gép. Nekem néha úgytünt hogy kisebb feszen jobban megy. 1.75 fölé még nem vittem. Most 11X191 en megy 1.75 volton. A Bios-tol lehet hogy nem ismeri a 200-as fsb-t.? Most a 2003.03 dátumu van fenn . Ez már tudja a bartont de nem ismeri a 3200+ ost. Lehet hogy ettől nem megy 200-on? Vagy csak egyszerűen nem az ultra 400 és kész.Örömmel venném hogyha segítene valaki.
Köszönöm ha írtok.
:C:C
Aktív témák
- Synology NAS
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- MSI B650 Tomahawk Wifi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest