- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Egy lényeges infót nem látok az általad leírtakban!
Milyen Windows-t telepítettél fel?
Én teszteltem Chaintech CT-7NJL1 (szinte ugyanilyen) deszkát és azt kell mondanom, hogy a Win98-at (vagy Win98SE) el lehet felejteni!
Windows 2000 vagy Windows XP-t tegyél fel! (Windows Millenium (ME) sem jó hozzá szerintem!)
Az általad leírt hibával én is találkoztam, de Win98-nál (Win98SE-nél dettó ugyanez), annyival kiegészítve, hogy USB 2.0 sem működött Win98SE-nél...
A többiekkel 100% egyetértek! [L]http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp[/L] -
Keitaro
addikt
Nemrég volt dolgom egy ilyen alaplappal én azt tettem vele, hogy
nvidia oldalra fel, legfrisebb nF2 driver leszed.
DX9 leszed, vidkari meghajtó leszed.
Utána rendszer fel. nV driver fel. DX9 és meghajtóprogi fel. Utána jöhet a cdről a hálókártya drivere és a hangkártya drivere.
Az északi hidad valószínűleg nem Ultra400-as és a Chaintech anélkül meg lehet nem igazán tuning lap, de ebben nem tudok segíteni, mi nem próbáltuk ki tuning fronton, de ebbe is egy 2500+ került egy Radeon 9600Proval.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- 2x Kingston FURY Impact 2x32GB DDR4 3200MHz KF432S20IB/32 összesen 64GB notiram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest