Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #34248 üzenetére
Üdv újra.
Az előző sztori után:
Zsír új win10 telepítés, ráküldöm a 16.9.2-t, és amint fent van a display driver, a system folyamat terhel, azon belül is az atikmdag.sys 13-25% közt terhel, vagyis a négymagos gépen egyet telibenyom.
Mit lehet ezzel tenni? Gépadatok tán az előző hozzászólásban, mindenesetre a8-6410 + R5-M230. A többi crimsonos driver is hasonló volt korábban, vagyis egyre rosszabb.
Köszi, ha bárkinek bármi ötlete lenne.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
senior tag
válasz apatyas #34967 üzenetére
AMD fórumon is van hasonló probléma, tökéletes megoldást nem találtak, de ezt érdemes lehet kipróbálni
Путин, иди нахуй!
-
-
Deer76
aktív tag
válasz apatyas #35162 üzenetére
Köszi a választ. Közben kipróbálta több játékkal, de ugyanez. Egyelőre még nem tudtam lecsekkolni azóta a gépét. A Dishonoreddel játszott 2-3 percet, utána jött elő a hiba.
Te amúgy melyik drivert ajánlod hozzá? Képzeld, amikor feltettem a legújabbat, akkor még a képet is csíkozta, régebbivel ilyet nem tesz. (Drivereket a DDU-val és az AMD removerrel szedtem le.)A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
apatyas
Korrektor
válasz apatyas #35330 üzenetére
Úgy tűnik, hülyeséget állítottam feljebb, és mégis képes a VLIW4 és a GCN dual-graphicsban menni.
A srác lőtte ezt a képet a radeon settingsben.
Noha a gyártói oldalakon ez sehol nincs listázva.
Mea culpa, a fenti hozzászólásom áthúzandó.pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest