Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tng
tag
Sziasztok!
GW 9400-3-at tud esetleg valaki valahol Európán belül? Én csak az 1-es (feketét) találom, USA-ból tudnék rendelni, de mire ideér a hajam kihullik. Köszi!
-
TaylorPro
addikt
Két napja bevetésre kész. Irodai plusz raktári munka. Végre egy óra amire nem kell vigyázni mert bírja. Akartam fém szettet hozzá mert utálom a műanyagot és nem bírom, de ez meglepően kényelmes. És abszolút nem nagy a mérete, azt hittem bumfordibb lesz de nagyon kompakt. 38-ért elcsíptem a Timecenternél. Még egyedül a rádiós szinkronizálásra nem bírtam rávenni, folyamatos mozgásban vagyok, viszont ezért jó a kékfog. A Retro hullám miatt kellett az óra, strandon Balatonon ütni-vágni, és ez egy örök darab 83 óta.
-
-
Šolaire
veterán
Sziasztok ezt nézegetem most, nekem nagyon bejön.
[link]
-
andrew01
tag
Ez teljesen oké : ) és a poén, hogy ezzel pont így voltam én is.. a cimborám már a 2. retro kocka Casioját mutatta, mikor szintén annyit mondtam rá "Nyehh". Aztán a 3. kiszemeltjét youtube-on mutatta, így az algoritmusoknak hála pár napra rá ki is dobta ezt ajánlásba
azóta is csak ez az egy, ami igazán tetszik ezen a vonalon.
Kiszámíthatatlan műfaj ez : ) -
andrew01
tag
válasz
Ulenspiegel #226 üzenetére
Néztem anno ezt is, de valahogy úgy éreztem egy picit direktbe tolja vagy túl tolja ezt a retro érzést a színek és a szíj által.. plussz a másiknál a monokróm jelleg valamiért megfogott.Amúgy nem vészes egyáltalán, kvázi alkalminak remek, egy-két mini karc csak, kb. tucat alkalom után. Ám neten láttam olyat, aki napiként hordta és hát úgy már dolgozik az idő vasfoga, látszott rajta.
-
andrew01
tag
válasz
Ulenspiegel #219 üzenetére
Barátnőm szerint a legjobb óra a gyűjteményemben : ) Mindig mondja ezt vegyem fel... Szerintem nem, de nagyon is kedvelem, pláne mióta lecseréltem a szíjat; mesh kényelmetlen volt. Jól is áll, bár lehet mert jómagam is skinny vagyok
nagy csuklón már nem biztos, hogy jól mutat. Annyi még, hogy picit könnyen karcolódik a tok(de ez nem meglepő).
-
Ganzer
aktív tag
válasz
Ulenspiegel #219 üzenetére
Ezzel már én is szemeztem, baromi szép
-
nbukta77
addikt
Aranyos. 😀
-
Ulenspiegel
tag
Most a CASIO egyik, talán legvékonyabb (6 mm) retro karórájával szemezek.
A nosztalgia... -
Šolaire
veterán
Köszi hogy ennyit feltételezel rólam hogy ennyi eszem van.
Az ilyen alkalmakkor kikapcsolom a sig funkciót, nekem a mindennapokba jól jön, te nem szereted szerencsére nem vagyunk egyformák!!! Nálam temetés esküvő egyébként is alap pl telefon kikapcsolás. Vagy te azt is mindig némított állapotba használod hogy ha egy évbe egyszer elmész színházba meg ne csörrenjen???
-
nbukta77
addikt
Nekem most az uj mtg b2000 van. Nagyon minosegi. Nyilvan a finischeles nem olyan , mint a speedmastereme, de nem is az a kategoria arban. Fem az egesz ora. Csak a fem alatt van resin es karbon. 1050€ volt most az ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest