Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
numbi
csendes tag
''A canon markaszervizrol viszont lesujto velemenyuk volt. Raadasul 2-3 het alatt javitjak''
Nekem is ezt mondták a Camera Kft-nél, de csütörtökön vittem fel, és hétfőn hívtak hogy mehetek is érte, mert kész.
Mivel én vidéki vagyok, igy csak csütörtökön tudtam menni érte, mert akkor van ''ngyen fuvarom'' Budapestre az árubeszerző munkatársammal...
Ha esetleg nem tudnék néha ingyen fuvarral járni Budapestre, akkor 8-10 ezer lett volna a 2 út..igy megúsztam pár sörrel..
Egyébként ott rendessek voltak velem, mert ha azt kértem volna, leküldték volna gyorspostával. De én inkább szerettem volna elöbb kipróbálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest