Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dipi
csendes tag
Helló!
Tartály ide vagy oda? Az enyém még garanciában van. Csak Romániában én nem hiszek nagyon a garannciában. Ha meghótt akkor: ''Isten neki és fakereszt''. Bár megpróbálom, de nem fűzök hozzá reményeket. Magyarországon ebben az esetben mi történne?
Kicserélnék, megjavítanák vagy megmondanák, hogy sajnálják, az én hibám?
Várom válaszotokat
Üdv
Dipi
-
G@ben
addikt
Nálam már volt egy fejcsere meg pár hardware-es fejtisztítás is és álmomban sem gondoltam volna erre, hogy egyszercsak letilt. Ilyen mélységig nemolvastam el a könyvet, hogy nem ajánlott a mélytisztítás, de szerintem nem írták oda, hogy bizonyos mennyiség után letilt. Mondjuk kb 55 fekete és vagy 10 színes patront elhasználtam és csak az volt ebből eredeti, amit hozzá adtak, szóval egyáltalán nem lehetek elégedetlen, csak most nem jött jól, hogy vége. Mostanság is kéne nyomtatnom, újra meg éppen nincs pénzem. A megoldás az lesz, hogy nyomtattatnom kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest