Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Beépítettel 1/200-at enged (és végülis erre vonatkozott a kérdés), egy 420EX-szel nekem Av-ben nem engedte 1/250 alá, sokat nem baszkuráltam mert csak egy estére volt kölcsön nálam, nem tesztre hanem használatra.
Félvillanásról szerintem senki nem beszélt, ezt a mondatodat nem is értettem.
Ha viszont ZaXXoNnak arra a mondatára gondolsz, hogy nem lesz megvilágítva a kép egyik fele, ha túl alacsony zársebességgel vakuzunk, arra találhatsz példát a neten magad is, de linkelek is kettőt:[link] [link] utóbbi csak szöveg, elsőn kép is van hozzá.
Lehet, hogy E-TTL-nél már megoldották ezt de akkor gyanítom, hogy inkább csak E-TTL II-nél mert a 420EX-nél nem engedte 1/250 alá (legalábbis rekeszprioron, máshogy nem próbáltam, amúgy is magasabb záridőkkel fotóztam mert csak derítettem vele).
De akkor sem hiszem, hogy bármelyikük is égbekiáltó hülyeséget mondott volna amiért így le kell ugatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest