Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
A nagy érdeklődésre való tekintettel, zárjátok kérlek!
-
retes
aktív tag
Senkinek nincs ilyenben tapasztalata?

-
retes
aktív tag
Helyesbítés!
Nem kell multitif legyen csak sima tif/oldal. A lényeg a gyors, egyszerű üzemmód!
Péter
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Amint azt a témában is látjátok a Canon ingyenesen a saját scannereihez adott programjáról lenne szó. A program nagyon jól működik, de nekem olyan bajom lenne vele, hogy ugyan ezt szeretném nem csak Canon géppel használni, hanem egy Plustek OBA300 gépen is. Tudom, hogy elvileg nem lehet megcsinálni, mert a scanner választásnál nem lát más scannert. viszont nekem az is elég lenne, ha valaki egy olyan programot tud ajánlani, ami tud multitifet scannelni laponként bármilyen scannerrel.
A segítséget előre is nagyon köszönöm mindenkitől!
Retes
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest