Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: WWII

Hozzászólások

(#3041) steele80


steele80
senior tag

Azért van csaló, mint ahogy a COD-ban szokott is, de ez nem túl zavaró most még. Szerintem 3 ismérve van a csalóknak. 1 Privát profil, 2 Már van a fiókon VAC Ban korábbról, 3 Tudja, hogy hol vagy és abszurd killek vannak. Ha ebből 2 teljesül szerintem nagy százalékban csalóval van dolgod. Tegnap mentem egy srác után 2 ellenfél jött szembe viszonylag messzire. Mire felrántottam a fegyót ő csípőből leszedte őket két rövid sorozattal. Megnéztem a profil és igen privát volt és korábbi VAC ban volt rajta.

Van anti cheat a VAC, ami elvileg átvizsgálja a gépet a játék alatt. Ami a hatékonyságát illeti, évekkel ezelőtt, amikor kijött a CCleaner monitorozó fejlesztése többen beleszaladtak, hogy emiatt VAC bant kaptak. Volt is elég nagy visszhangja a dolognak, de a Valve természetesen nem ismerte el a hibát, ami gyakorlatilag néhány óra alatt több ezer játékost banolt, akik nem csaltak. De volt már ilyen új videó driverrel, monitorozó programokkal és a Reshade is belefutott.

Szóval a VAC elég sok dolgot kibanol ami nem csalás, de a csalások ellen nem véd ilyen hatékonysággal, mivel a csaló programok ismerik a VAC működését. Van az az urban legend, hogy a csalást is a játékgyártók gyártják, hogy növeljék a bevételt.

Én is a konzolban látom a megoldást, mivel napjaink csúcs játékaihoz félmilliós periféria az ajánlott gépigény és a tetejében szembesülsz éppen emiatt, hogy egyre kevesebb a pc-s játékos. Ja és azért a pc-t 3 évente illik fejleszteni legalább egy videó kártyával, ami önmagában egy konzol ára, mert a játékgyártók nyilvánvalóan kartelleznek a hardvergyártókkal.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: WWII
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.