Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: WWII

Hozzászólások

(#2851) b. válasza Land (#2850) üzenetére


b.
félisten

Hát némely riflénél a 100 HS-t összeszedni nekem is kihívás volt, főleg az SVT-40 nél, ami 2 lövésből öl. Azt hiszem 1100 killből jött össze annál nekem :(
Igazából azért írtam ezt le, hogy Black Ops 3 ban 2100 órám van és ott ez nincs meg még ,amit itt elértem, szóval sokat könnyítettek a játékon.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2852) juve600


juve600
nagyúr

jó lenne a sok lapátos-késés-tüzes shotis .......... játékost egy szerverre dobná be mindig a játék............. :W

(#2853) ftamas0201 válasza juve600 (#2852) üzenetére


ftamas0201
senior tag

Épp ezt akartam írni, hogy aki kitalálta ezt a tüzes hülyeséget, feldugnám a s*ggébe és elsütném az biztos. Fut, lő egyet a vak világba és biztos eltalál valakit. Megölik a játékélményt, ameddig én belepumpálok 8 golyót, az még csak célba se vesz senkit és biztos valaki meglesz. Az ember idegeire rámásznak :D

(#2854) b. válasza juve600 (#2852) üzenetére


b.
félisten

+ a quickscope snipereket is :)

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2855) juve600 válasza b. (#2854) üzenetére


juve600
nagyúr

:C :C :C

azért arra kiváncsi lennék hogy valakit bannoltak-e már azért mert többen reportolták........... nem hinném

tudom én vok noob,de amikor 50-60 között lő egy pályán,én meg 2-öt mert két teljes tár belelövése után sem hal meg ,meg túlél minden gránátot akkor elgondolkodik az ember

nincs normális vagy semmilyen csitter szűrő sajnos

[ Szerkesztve ]

(#2856) dzsiiiii


dzsiiiii
újonc

Sziasztok!

Új vagyok itt és arra kérnélek benneteket, hogy valaki segítsen a multi megértésében! Először játszom cod multit aztán kicsit átláthatatlan nekem a menü ( a kártyák, xp bonus, karakter fejlesztés, mire jó a prestige stb)! esetleg tud e nekem valaki segíteni akár egy leírásban vagy bárhogy, hogy kicsit érthetőbb legyen számomra a játék? egy pár napja játszom, de megszállott lettem ....:)

Válaszotokat előre is köszönöm!

(#2857) b. válasza dzsiiiii (#2856) üzenetére


b.
félisten

Huh , megpróbálom röviden , tömören.

3 féle prestige van: Weapon, Soldire, Division.
Kifejtve :
Ezekhez jár XP.
fegyver XP értelmesszerű az adott használt fegyverhez jár,, ahogy lép szintet a fegyvered, úgy kapsz hozzá különböző kiegészítőket ( markolatok, gyors tüzelés, távcső ilyesmi). Ha elérted a fegyvernél a max levelt ,akkor 2 x le tudod prestigelni( szintlépéssel nullázni) és cserébe kapsz első prestige után egy feliratot, ahol a Klán nevedet tudod megjeleníteni rajt, 2. prestige után az addigi adott fegyverrel végrehajtott ölés számlálót fogsz látni.
A távcsövekhez fel tudsz oldani különböző célzó felületeket,skineket,( reticle) mindegyik fajtánál, de ugye azt kell használni ahhoz huzamosabb ideig. Például:

Itt látod, hogy az első hat reticle eléréshez csak a kill szám számít,de ha ez megvan az utolsó 3 hoz már különböző feladatot kell végrehajtanod ( 10 longshot ilyesmi)
Camo ( fegyver skin ) szintén ugyan ez, első 6 hoz headshotokat kell lőnöd ( összesen 100 ) majd utána különböző feladatokkal elérheted az Arany camo-t( 10 rapid kill ,10 longshot stb..)
Diamond Camo-t akkor kapod meg ha az összes fegyvernél elérted a Gold camo-t egy fegyvertípuson belül, pl .összes Sniper fegyvered Gold, akkor utána az összesre rá tudod tenni a Dimaondot is.

Soldier Prestige:

Itt 10szer tudod elérni az lvl55 szintet., utána már nem áll meg 55 nél.
Ahogy lépsz felfele, unlockolhatsz fegyvereket és Scorestreakse-ket

55 szintnél a HQ felületén megkeresve a parancsnokot tudsz Soldier prestiget-t csinálni, azaz kitüntetéssel ismét lvl 1 szintű leszel,de már rangot lépsz ilyenkor.

Ilyenkor lenullázódik minden, de a fegyvereiden a feloldott camo-k és kiegészítők megmaradnak., azaz ha lvl 12 volt a fegyvered, az az is marad..
Ilyen prestige után kapsz 2 féle tokent, az egyik végleg feloldja az általad választott dolgot, ( fegyver, division, stb ) és az soha többet nem loclokodik le, ha prestiget csinálsz akkor sem.( másikat folyamatosan kapod, szürke színű, azzal gondolom már találkoztál)
+ kapsz egy Basic traning tulajdonságokat is,mindig új Class slotot-t, egyedi öltözetet, és játékos kártyákat ilyesmi...

Division prestige értelemszerűen az 5 divisionra vonatkozik,4x4 szintje van neki (azaz 3 szor lehet prestigelni) mindegyik divisionon belül egyedi tulajdonságokat hoz elő.
Itt láthatod például az Infantry tulajdonságokat :

Itt ha prestigeled az adott Divisiont. akkor első után kapsz egy fegyver variánst és basic traninget,második után extra kártyát ami igazából csak a kinézeten javít, harmadik után extra ruha és negyedik után fegyvert variánst.
Mindegyik divison más extra tulajdonságot kap a 4 szint alatt.( 2 gránát, hangtalan futás, ilyesmik)érdemes 4. szintre fejleszteni őket,de prestige is jó, szerintem ennek a prestigének van a legtöbb értelme a fegyver variánsok miatt.
Kártyák emblémák, ruhák csak a kinézeten változtatnak semmiféle extra tulajdonsággal nem ruháznak fel. ( sisak sem a hiedelemmel ellentétben :)
Érdemes még okos basic traning kártyákat használni, mert gondolom már kitapasztaltad melyik mire jó és milyen extra tulajdonságot ad.( egyik ad plusz attachmen-t a másiknál nem nullázódik le a Scorestreak számlálód ha meghalsz,de cserébe csak egyszer használhatod fel azokat. stb ...)

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2858) Laby válasza ftamas0201 (#2853) üzenetére


Laby
senior tag

Nekem nincs bajom ezzel a tüzes dologgal, azon kívül hogy egy bullshit az egész, de játékelőnyben közel sem hoz annyit, mint amennyit belelátnak az emberek.
Sokszor csinálok shotgunos küldetést, többször megyek shotgunnal WAR módban, de ha tüzessel lövök akkor kevesebbet sebez a shotgun.
Magyarul kisebb sebzésre rátesz az égés, de kb ugyan ott vagyok (szerintem még szarabb is), mintha tüzes nélkül csak lövök. Nagyobbat sebez.
Szóval a külcsinen kívül sokat nem tesz hozzá az öléshez. Valószínűleg égés nélkül is meghalnál, csak akkor magától a lövéstől.

(#2857) b.
Faszán összefoglaltad! :)

[ Szerkesztve ]

(#2859) Grenczii


Grenczii
tag

Sziasztok,
Fix 60 FPS korlátozást ki lehet valahogy kapcsolni?
Most vettem észre proci csere után hogy 60ról el se mozdul.

(#2860) b. válasza Grenczii (#2859) üzenetére


b.
félisten

V-syncet kapcsold ki.( Sync Every Frame opció) és maximum FPS pciót érdemes egy fix magasabb számra bekorlátozni, 60 Hz-s monitornál 120 ra érdemes rakni, ha bírja a kártyád és azt stabilan képes hozni.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2861) Philips103 válasza Land (#2847) üzenetére


Philips103
tag

Hat tudom, csak addig is varni szar lesz.. es en is ezt probalom csinalni amit te hogy maxolom a fegyvereket szepen lassan, de a camozas nagyon szar lesz ;D

(#2862) dzsiiiii válasza b. (#2857) üzenetére


dzsiiiii
újonc

Szia!

Köszönöm a nagyon részletes leírásodat! Sokat segített, kicsit világosabb lett a játék! na de itt jön a de :)
lennének még kérdéseim sok 100 meg 1000 de hirtelen egy párat!
Mi az a 10 % xp bonus? hogy hozom elő? nagyon sok fegyvernél és ruhánál ezt irja ki hogy ez kell hozzá! és ha ezt elő hoztam akkor hogy tudom felhasználni?
Mi az a Scorestreak számláló?
Mi az a basic traning? hol tudom figyelemmel kísérni mit tudok vele csinálni?
Mi az az attachment?
Ha kiimegyek a HQ-ba ott megkeresem a weapont és ott van hogy prestige weapon! de semmit nem tudok vele csinálni, pedig már van egy pár fegyverem ami prestigelve van! de ott nem enged semmit! akkor annak ott mi értelme van?
Ugyancsak a HQ-ba van egy nő ha odamegyek ott lehet ládikákat venni, illetve van egy olyan nála hogy collection (assszem) ott lehet ruhákat venni? mert itt irja ki soknál hogy 10 % xp bonus! és akkor itt visszakanyarodnék a legelőshöz hogy akkor ez hogy jön elő?
A következő: mi legyen a jéték célja? először egy diviziót felnyomni 4es szintre, vagy mindegyikkel játszani és folyamatosan az összest növelni? ( hogyan játszák a profik? :) )
következő: ezt te irtad : + kapsz egy Basic traning tulajdonságokat is,mindig új Class slotot-t, egyedi öltözetet, és játékos kártyákat ilyesmi...( ezt is kifejtenéd?)

Egyenlőre most ennyi!

Nagyon sokat segítettél amugy, de ha lehet még lenne majd kérdésem!

Előre is köszi mindent
Gábor

(#2863) b. válasza dzsiiiii (#2862) üzenetére


b.
félisten

Szia !
megpróbálom akkor szépen sorban .

"Mi az a 10 % xp bonus? hogy hozom elő?"

- Azt nem kell előhoznod, automatikusan aktiválódik amikor megkapod. Ha ládából nyitod, akkor is aktív lesz.
Amikor elindítod a multiplayert és felül rányomsz a Soldier fülecskére és ott a képernyőn a legalsó fül a 4 közül az Active Boosts .Az alatt írja, hogy éppen mi aktív, ha van.Értelemszerűen+ soldier xp a szintlépésedet segíti elő , mert annyi százalékkal több XP-t kapsz,de van Weapon xp is ami meg ugye a fegyvered fejlődését segíti.

"Mi az a Scorestreak számláló?"

-Szintén ezen az oldalon láthatod Scorestreaks fület. Ezt gondolom már használtad vagy éppen szenvedted. :DDD Ezek a kis plusz bónuszok amikből lángszórót, paratroopers katonákat, bombákat ilyesmit tudsz lehívni ha sokáig nem halsz meg ,és ez mellett ölsz vagy épp pontot gyűjtesz, tehát eléred a szükséges pontot hozzá. Bal oldalt amikor játszol látod a 3 Scorestreaks-t amit éppen használsz és egy zöld karika kezd aktiválódni, mikor nőnek apontjaid halál nélkül. ha ez körbe ér akkor használhatod az aktuális bónuszt. Minél menőbb egy ilyen SS( Pl. paratroopers) annál több pont kell hozzá. és ez mindig lenullázódik ha meghalsz. Majd erről később írok még lejjebb, mert van egy basic traning , amivel nem nullázza le ezt neked, ha meghalsz. Kezdőknek hasznos.

"Mi az a basic traning? hol tudom figyelemmel kísérni mit tudok vele csinálni?"

bal oldalt láthatod a basic training felirat alatt azt a Zöld kis zászlót, szalagot valami ilyesmit.Ezeket folyamatosan tudod feloldani és extra tulajdonságot adnak . Mindegyikhez oda van írva mit csinál.
A képen látható nem engedi lenullázódni a Scorestreaks "méteredet" , ha meghalsz ,de cserébe többe kerül egy egy bónusz és egy meccs alatt csak egyszer tudd mind a hármat felhasználni. Kezdőknek ez eléggé hasznos lehet, főleg ha a care package scorestreaket beteszed mert abból bármi kieshet ,véletlenszerű zsákbamacska.
Amit még én személy szerint szeretek az a Primed Basic Training erről a következő kérdéseben kifejtve beszélek.

"Mi az az attachment?"

Ezek a fegyverekre helyezhető kiegészítők. Nagyobb tár, gyors tüzelés, célzók, ilyesmik. alapból ugye 2 attachmen-t tudsz használni, kivéve Infantry divisiont, ahol 3 használható.
Itt jön képbe a Primed basic training , ami plusz egy ilyen kiegészítőt enged meg felrakni,. Infantrynál akár így 4 is lehet.
Még annyit hozzátennék, hogy kezdésnek én 2 Divisiont használnék a helyedben, Infantry-t és Mountain-t.
Infantry alap fegyvere a rifle,ami baromi erős, főleg BAR nagyon OP és a többi automata rifle is az. Ha azt használod vele, akkor azokon alapból van szurony. és így nem vagy védtelen közelharci helyzetben( csak infantry tudja használni a szuronyt) valamint alapból ott a 3 attachment is. Remek kaszt.
Mountain pedig ugye sniper miatt hasznos,( ezeken a mapokon, pl Gustav cannon) képes visszatartani a lélegzetét a Shift lenyomásával pár másodpercig.
Airborne fegyvere az SMG ő képes rájuk tenni supressort,
Armored eléggé semleges kaszt, elvileg hozzá tartoznak LMG fegyverek, és végül az utált Expeditionary a shotgunnal, aki képes 4 lövés erejéig lángoló sörétet betenni a shotiba.

"Ha kiimegyek a HQ-ba ott megkeresem a weapont és ott van hogy prestige weapon! de semmit nem tudok vele csinálni, pedig már van egy pár fegyverem ami prestigelve van! de ott nem enged semmit! akkor annak ott mi értelme van?"

- Igazából semmi, ugyan az a prestige lehetőséged van , mint ha a fegyver választó képernyőn megnyomod a fegyver fölött az F1 gombot és ugyan ez igaz a " nőre" HQ ban
Ott tudsz úgynevezett kollekciókat összegyűjteni. Ha ez meg van jutalmat kapsz, ami vagy ruha vagy fegyver. Itt például ugye kaptam egy FG-42 epic variánst-amivel ha játszok az folyamatosan + 10% Soldier Xp-t termel nekem, meg jól is néz ki :)

Ezeket a cuccokat ládákból kapod folyamatosan meg armory kredits-ből tudod megvenni magadnak, ha csinálod a napi küldetéseket.
Szerintem érdemes a diviziókat felnyomni magasabb szintre ,de ez igazából majd kialakul nálad, mit szeretnél elérni.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2864) HaZsolt válasza b. (#2863) üzenetére


HaZsolt
őstag

Nem semmi, mennyire sok idő lehetett mindenre választ adnod. Engem régóta foglalkoztat az a kérdés, ha dupla xp-s hétvége van és még van hozzá mondjuk 25% soldier xp bonusod is és még teszem azt beteszel egy heroic weapont is akkor stackelődik a szerzett xp? tehát 100+25+15, azaz 150%-os (2,5*) több xp jön?

(#2865) juve600 válasza b. (#2863) üzenetére


juve600
nagyúr

téma összefoglalóba be lehetne tenni mindkét írásod

(#2866) Grenczii válasza b. (#2860) üzenetére


Grenczii
tag

Szia,
Na sikerült átállítani az FPSt de nem tartja fixen a 120at 90-115 között ugrál.
Ja és találkoztam egy level 1000es emberkével.Ilyet se láttam még.

(#2867) b. válasza Grenczii (#2866) üzenetére


b.
félisten

Ha 90 és 115 között ugrál, akkor állítsd be 90 re esetleg , hátha az stabil lesz.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2868) DrTechnoid válasza Grenczii (#2866) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Bárkinél akinek 55nél nagyobb szám van a feje felett, annál megfigyelheted hogy a szám sárga színű , és egy tarka prestige coin van mellette. Ez mindig az utolsó prestige-re sajátossága, ott a számláló nem áll meg 55-nél, hanem jócskán el is kerülheti, azt nem tudom hogy az 1000 az meg van e adva limitnek.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#2869) b. válasza DrTechnoid (#2868) üzenetére


b.
félisten

Az nagyon durva. Nekem közel 200 játékóra alatt van meg a 330 lvl.( 6x55 )
Neki ha jól értelmezem 1000 szint és előtte ugye 9x 55 azaz minimum 1500 lvl ugrást kellet megcsinálnia 2 hónap alatt,azaz legszerényebb becslésem szerint is 1000 órát tolt bele a játékba nov 3 óta. ( kb 80 nap alatt) az napi 12 óra játékidő durván.ha mondjuk a Srác vérprofi és 2x olyan jó player mint én, akkor is minden nap 6 óra játék vele. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#2870) N.otorious válasza b. (#2869) üzenetére


N.otorious
senior tag

megosztják a profilt, és több ember nyomja folyamatosan, váltva....

tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#2871) Grenczii válasza b. (#2869) üzenetére


Grenczii
tag

Hát megtaláltam a level ezrest ő volt az [link]322 órát ír neki.
Nekem 134 órám van,mondjuk nem prestigeltem egyet se sőt nem vagyok jó player se :D
(Hát ahogy nézem a profilt CODba nem kispályás)

[ Szerkesztve ]

(#2872) Németh Péter

Na, megjött a patch, de csak akkor indul el a játék, ha fut a task manager.

(#2873) juve600 válasza Németh Péter (#2872) üzenetére


juve600
nagyúr

azt hogy ??
nekem se indul

(#2874) JossZombie válasza juve600 (#2873) üzenetére


JossZombie
csendes tag

nekem sem indul...

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...

(#2875) Németh Péter válasza juve600 (#2873) üzenetére

Indítsd el a feladatkezelőt és utána indítsd. Ctrl-Alt-Del majd Feladatkezelő és utána megy.

(#2876) Bib válasza JossZombie (#2874) üzenetére


Bib
őstag

Pedig megy szépen pc-n, minhta szebb lenne a game. Jó móka az új mód :)

(#2877) Bib válasza Németh Péter (#2875) üzenetére


Bib
őstag

Szerintem ha ilyen gondotok van először a Windowst indítsátok újra.

(#2878) Németh Péter válasza Bib (#2877) üzenetére

A Steam oldala felrobbant, mindenkinek ez a problémája. A sima újraindítás nem segít. De a Feladatkezelő elindítása megoldja.

[ Szerkesztve ]

(#2879) Dr_Senkihazi válasza Bib (#2877) üzenetére


Dr_Senkihazi
aktív tag

ujrainditottam,nem megy.tegnap még jo volt..feladatkezelő elöhozva,fut a game,"vicces" uj ficsőr lett :D :W :W

...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi

(#2880) KaitouP válasza Németh Péter (#2878) üzenetére


KaitouP
veterán

Az új patch -el jött nektek ez a hiba, az SHG tud róla, dolgoznak a javításon.

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2881) ftamas0201


ftamas0201
senior tag

Ez a prop mód nagyon beteg :D egy tárgynak álcázva :D csak nem tudom hogy lehet a tárggyal gyilkolni.

(#2882) KaitouP válasza ftamas0201 (#2881) üzenetére


KaitouP
veterán

Anno CoD 2 -ben ez egy mod volt, szépen benyúlták Actiéknál. :D

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#2883) ftamas0201 válasza KaitouP (#2882) üzenetére


ftamas0201
senior tag

Rohadtul nagy poén még az elején :D egyedül az M betűvel amit 3 lehetőséget ad, nem tudom kit kell csinálni vele vagy mit csinál az :D

(#2884) dzsiiiii válasza b. (#2863) üzenetére


dzsiiiii
újonc

Huu nagyon szépen köszönöm a gyors és minden igényt kielégítő válaszodat! :)
Biztos nincs vége a kérdéseimnek, de legalább tudom hogy itt választ kapok rá!
Mégegyszer köszi!

(#2885) Philips103


Philips103
tag

Ki veszi majd a resistance dlct?:)
Csak

(#2886) JossZombie válasza Philips103 (#2885) üzenetére


JossZombie
csendes tag

Reggelt !

Ezt én is szeretném tudni.
Lehet már tudni hogy mennyibe fog kerülni a DLC ? ? ?
:R

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...

(#2887) #78687232 válasza Philips103 (#2885) üzenetére


#78687232
törölt tag

Season pass tulajdonos vagyok, bő egy hónap múlva játszani fogok vele xboxon.

(#2888) Dr_Senkihazi válasza Philips103 (#2885) üzenetére


Dr_Senkihazi
aktív tag

nem tudom min játszol,de nekem is season passom van PC-n,tehát minden meglesz,mondjuk csak azért mert gyakorlatilag ingyen volt,pubg cuccokbol árultam ki az árát :D

[ Szerkesztve ]

...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi

(#2889) JossZombie válasza Dr_Senkihazi (#2888) üzenetére


JossZombie
csendes tag

Tehát akkor azt mondjátok, hogy ha meg van a season pass akkor minden DLC -t megkapok ingyen ?

Az élet egy szar játék, de a grafika nagyon ott van...

(#2890) BudaiZoli válasza JossZombie (#2889) üzenetére


BudaiZoli
tag

Yes.

(#2891) k-adi válasza JossZombie (#2889) üzenetére


k-adi
nagyúr

Ha meg van a season pass akkor megkapsz mindent ami a season passhoz jár. Ez ilyen egyszerű. És hogy miket tartlamaz? Menj fel a cod oldalára és keresd ki :D (dlc +'Carentan' Bonus Map)

(#2892) #78687232 válasza k-adi (#2891) üzenetére


#78687232
törölt tag

Ennyi erővel leírhattad volna a tartalmat is neki.

(#2893) Dr_Senkihazi


Dr_Senkihazi
aktív tag

hát én is azt tdom irni erröl a prop hunt játékmodrol,hogy beteg nagyon :D egész este ezt játszottam,asszony meg nézte,sirtunk a röhögéstöl :D jo lenne ha állandóra maradna. :C

...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi

(#2894) Philips103 válasza JossZombie (#2886) üzenetére


Philips103
tag

Hat pcn nem tudom mennyibe faj, de ps4en 4500 az egy resistance dlc

(#2895) Philips103 válasza #78687232 (#2887) üzenetére


Philips103
tag

A resistance dlc jovo heten kedden jon 30-an

(#2896) Philips103 válasza Dr_Senkihazi (#2888) üzenetére


Philips103
tag

Ps4en tolom es hat jo neked hogy van season passod , de en most veszem majd meg valamikor, es baj hogy nincsen penzem season passra :(
Nem tudni hany dlc lesz egy season passban? Kb 4-5?

[ Szerkesztve ]

(#2897) Dr_Senkihazi válasza Philips103 (#2896) üzenetére


Dr_Senkihazi
aktív tag

4 dlc szokott lenni.

...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi

(#2898) k-adi válasza #78687232 (#2892) üzenetére


k-adi
nagyúr

odaírtam :U :))

(#2899) #78687232 válasza Philips103 (#2895) üzenetére


#78687232
törölt tag

Csak ps-re.

(#2900) Corleone33 válasza KaitouP (#2880) üzenetére


Corleone33
aktív tag

ettől független viccesnek tartom kicsit hogy Activisionnél senki se volt képes letesztelni a patchet mielőtt kitolták volna

Egy 60 eurós játéktól picivel többet várnék, mint egy páreurós indie játék esetében, legalább annyit hogy egy egy update-el nem teszik a játékot elindíthatatlanná :W

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: WWII
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.