- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
3500 - 3401
4530 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
A CTF-nek sajnos már nem sok élnivalója van, hogy végre visszakerült a játékba.
Hiába a küzdelem, csaló/kemper hegyek, játékosok nagy része azt se tudja mit is kellene csinálni pontosan..
Lanon, haverokkal lehetne újra élvezni, de számomra ez már nem aktuális sajnos.
Csalók hamar lehozzák a meccset.
Eddig kb. 20 meccset játszottam és szinte csak akkor nyertünk mikor a brigádomból legalább 1-2 ember támogatott vagy tudta mi merre és úgy nyomta a játékmódot ahogy azt kellene, de az is kínszenvedés volt. -
csibe1
veterán
A csapatjáték nem mindig divat, a frag a lényeg.
Ez már a CoD2 idejében is így volt.
Amikor összeállt két jó csapat akkor élmény volt a TDM és a CTF is, mert rendesen küzdeni kellett a győzelemért.
Aztán ha nem úgy volt az eloszlás akkor meg oltári szívás volt, mert a pro emberkék 90%-a egy csapatba került, és felmosták velünk a placcot.
A kezdőkről nem is beszélve, mert anno 2-3 év CoD2 multi után ismerős haverját mindig kilőttem; és a gyerek felkapta vizet, hogy tuti csalok.
Toujane nem az a nagy pálya, de csóri majdnem mindig arra indult el, így nem volt nehéz; de még célozni se tudott, nagyon kezdő volt.
Amúgy ezért jók az ilyen játékmódok, rávilágítanak a multis játékosok mentalitására, vagy annak a hiányára.

Az ilyen együttműködős módok mindig érdekesek. Azt hirtelen nem tudom melyik játékban talán a BF3-ban volt egy coop küldetés amit teljesítve lett meg egy fegyver.
Harci helikopter, 2 ülés, hajrá; mi baj lehet.
Talán ötödszörre sikerült megcsinálni.
Az elsőt én toltam el, a többit meg akik szintén először ültek neki.Szóval ilyen ez a popszakma.

-
Dave567
veterán
-
pRoject22
addikt
-
pRoject22
addikt
Tegnap az orosz vagy ukrán nyomorék aimbottal meg WH-val ugrált dominationban, tőlünk kapott pár reportot az biztos, mikor írtuk neki ,hogy ki kellene kapcsolni akkor csak a szokásos szarságot böfögte fel ,hogy legyünk jobbak stb.
Majdnem minden nap találkozok ilyenekkel, killcam beszédes sokszor, aztán megnézem a profilját és persze, hogy pc player.
-
Bazsi1987
őstag
Call of duty honlapján hol tudom a profilomba a becenevet változtatni?
-
Szellem.
nagyúr
-
nutella1
őstag
-
csibe1
veterán
-
Dave567
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uh ez a Mors több mint OP cucc, bitang hamar nerfelve lesz

-
pRoject22
addikt
Ilyen is szokott jönni
-
zozika84
őstag
-
Szellem.
nagyúr
-
Bazsi1987
őstag
-
ricogsm
őstag
Tegnap játszottam , hát nagyon szétesettnek tűnt.
kiválasztottam egy fegyvert játék közben és mindig az előzőt töltötte be, újra kellett választani minden respawnal.
Elsődleges másodlagos fegyver nézegetés közben mind2 fegyver látható volt.
Be is csuktam a gépet.
-
shotika
őstag
-
Bazsi1987
őstag
S3-ba ki melyik Ar vagy smg-vel darál most?
-
oriic
HÁZIGAZDA
A szezonban érkező összes operátor bundle
A Manglert évek óta vártam, esküszöm még tetszik is

-
pRoject22
addikt
-
nutella1
őstag
-
pRoject22
addikt
Akkor nem csak nálam van a hiba, lehalt a szerver

-
laragirl83
őstag
Ahh, első 98% lejött rendes sebességgel, azóta megállt, 5-100kB/s...
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ricogsm
őstag
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pRoject22
addikt
-
ricogsm
őstag
Rotten inferno camo 4 óra múlva lejár akkor jól sejtem nem tudom befejezni ha már csak az utolsó kettő hét maradt a chalangeből?
Mi új kihívás lesz most? -
Shirko
tag
Sziasztok, ezzel csak engem tisztel meg a játék? Hetente 2-3 alkalommal feldobja. Olyankor kilök a főmenűbe, de aztán mehet minden gond nélkül. -
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok!
két hibakódot dobál ki felváltva multiba.. “Robert Obispo” és a “Thursday”.. 1000-es digi net wifiről megy a játék, szeptember óta nem volt probléma vele, most elkezdte csinálni. Valaki valami fix? Abban reménykedek, hogy season váltáskor megoldódik.. újratelepítés megvolt, meg ezek a blu ray disc clear meg cache mappából is törölve lett minden. xbox xsx
-
Szellem.
nagyúr
-
pRoject22
addikt
Pont most jártam így, S&D meccs volt és elhúztak 0-3-ra, aztán írtuk a csávónak ,hogy 3 kör alatt hozott 2 ace-t jó lenne kikapcsolni, picit oltogattuk reportolgattuk aztán nem tudom, hogy a játék dobta-e ki vagy magától lépett le de eltünt, végül hoztuk a meccset.
Az a killcam azért jó nagyon, amikor mindenféle UAV stb nélkül látom ,hogy követ le falon keresztül, mielőtt sarokra érek oda rántja majd csak kivárja mikor érek oda, már kapom ahogy a könyököm a sarokhoz ér, annyira tipikus és egyben szánalmas is...
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
Persze, és ha kiírod a csoportos csetbe, hogy report, akkor ő neki ál feljebb és közli, hogy ő Pro én meg Bot vagyok.
És persze, mind a 6 meccsben ugyan az a statja.
Vicces nagyon. Már nem húzom fel magam rajta. Kap vagy 30 reportot, azt takarodjon. Nem nekem kell bizonyítanom, hogy épp egy Shroud szintű játékossal játszom, vagy egy szar csalóval. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
pRoject22
addikt
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Szellem.
nagyúr
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Patrec
csendes tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Semennyit, ez a community reward amit megkap mindenki mert a közösség elérte a célokat. Mobilon rányomsz a claimre, megkapod mindegyik cuccot amit a PC-s, konzolos kiadásban is használhatsz. (nyilván csak akkor megy a dolog, hogy ugyanazzal az activision fiókkal jelentkezel be mobilon is mint nagyépeken)
-
Ryoo
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszönjetek az új operátoromnak

Mobilos Ghost operátort így mutatja főmenüben nekem

-
Szellem.
nagyúr
-
nutella1
őstag
-
Szellem.
nagyúr
-
nutella1
őstag
-
Szellem.
nagyúr
-
nutella1
őstag
-
pRoject22
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pRoject22
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pRoject22
addikt
Megvettem ezt a csodát, első meccs hardpoint, pár perc alatt lement 200/10-re kikaptunk, enemyben 94 killel az első.
Nem lehet refundolni battleneten?
Amúgy csak hardcore playlist választható? Sima core domi és SD-t nem találom sehol, tudjátok esetleg ,hogy lehet beállítani?

-
Szellem.
nagyúr
Meddig tart a duplaxp?
-
viperabácsi
addikt
-
Tomix24
addikt
-
lowzor
veterán
-
turho
addikt
Van köztünk még olyan elvetemült, mint én, hogy highend pc-n Xbox kontrollerrel COD-ozik?
MW3-ban egy ideje az a gondom, amikor elindul egy meccs, többnyire meglódul a kép felfelé, mintha a jobb oldali analóg atomra driftelne/hibás volna. Mintha nyomnám előre. De egy mizdulat, és megáll, mintha mi sem történt volna. Régebbi részekben nem csinálja.
Kontroller hibát kizártam, illetve van egy 1 éves hótra kikímélt, és egy vadi új. Mindkettővel ez a jelenség. Szerintem valami bug.
Amúgy én is csak gratulálni tudok, amint megyek egy jobb kört, brutális a következő meccs, lag, késés, indokolatlan halálok befigyelnek
Viszont a DLAA funkció nagyon jó, 70 százalékra tolva segít a színes majmok közt kicsit tisztábban látni a pályát. -
Szellem.
nagyúr
Azért az korrekt nagyon, hogy elkezdem a játékot 25-ös pinggel. Jól megy a játék, ölöm embereket első vagyok. Majd hirtelen nem tudok lelőni senkit, alig van egy-két killem és a ping meg felmegy 136-ra.
Szeretem ez az Activisiont, hogy segíti élvezni a játékot. -
viperabácsi
addikt
-
Acheron
őstag
Valamelyik korábbi session -ban én is csak kerekítetem a szemem a főtt tojásra, de hamar szembe jön egy keresésnél, pl:
What's a Cooked Grenade in MW3?
De látom, #3418 -ben oriic már frappánsan összefoglalta a lényeget
Régi "trükk" egyébként frag genade -nél, ha csak úgy odadobod, gyakran elszalad az istenadta, így viszont szinte rögtön robban, nincs már idő futkározni...
Csak a fene sem tudta korábban, hogy ezt hívják cooked grenade -nek...
-
Szellem.
nagyúr
A cooked grenade az vagy az első a Frag vagy a ThermoBaric grenade. Ezekkel kell kettőt ölnöd egyszerre vagy külön. Nekem a Thermobariccal jött össze.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
viperabácsi
addikt
-
Norbi8712
csendes tag
-
viperabácsi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frag gránátot nem dobod el, hanem pár pillanatig magadnál tartod és utána dobod el. Ez a cooking grenade. (Túl sokáig ne legyen nálad, mert felrobban a kezedben és meghalsz)
-
viperabácsi
addikt
-
Norbi8712
csendes tag
Nekem leggyorsabban úgy szokott összejönni, hogy a falhoz, vagy valami más tárgyhoz dobtam a gránátomat, hogy hozzám pattanjon vissza, és azt dobtam el.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mi a gond vele? Nem adja be? Valamelyik kis pályán érdemes szerintem, ott a gránát simán elviszi hamar az ellenfeleket.
-
viperabácsi
addikt
Valaki meg tudja mondani , hogy lehet megcsinálni a kill 2 operátor cooked granades
küldit ? -
nutella1
őstag
Szerintem rottyon lehet a szerverpark is, ahogy a múltkor írtam. Ám a szándékosságot sem kétlem egyáltalán. Mindent algoritmus vezérel. Ez a lövés késleltetős dolog meg.. Többször annyira nyilvánvaló, hogy már csak elmosolyodom rajta. De ahogy már párszor írtam, nem tudom Call of Duty-nak tekinteni már ezt a sorozatot. A single player egy erőltetett, közepesnél is gyengébb mutatvány, a multi meg egy komplett bohóclõvõldévé érett az évek során. Hál' isten azért van mêg több más játék, amely esténként tartalmasabb kikapcsolódásra invitál. Most például a Horizon Forbidden West. Na, azzal dolgoztak, mégha véletlenül sem egy kategória, mêgsem olyan gyenge moslékmunka mint ez. Minőségi termék.
-
Szellem.
nagyúr
Más:
Egy dolgot észrevettem:
Ha szerver mecsekereséskor be akar tenni egy 100 fölötti pingbe, akkor ha abbahagyod a keresést és újat indítasz, akkor is a 100 fölötti pingbe fog bedobni. Nem engedi, hogy alacsonyabb pinggel találj meccset. Mi ez ha nem szándékos?
Ha belépsz ebbe a szar meccsbe, akkor után megint alacsony ping jön. -
nutella1
őstag
-
csibe1
veterán
-
nutella1
őstag
-
csibe1
veterán
-
Szellem.
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nutella1
őstag
-
adrian94
őstag
-
jacis
nagyúr
Jah látom. Bocs. Az a Mors egész jól néz ki
-
Dave567
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
3500 - 3401
4530 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sziasztok, ezzel csak engem tisztel meg a játék? Hetente 2-3 alkalommal feldobja. Olyankor kilök a főmenűbe, de aztán mehet minden gond nélkül.