Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Hali a vault edition miben különbözik mint a cross gen bundle ?
-
batai15
félisten
Végül én is elő rendeltem a vault editiont , (series x) tehat akkor jövő héten tudok én is játszani a bétával ?
-
batai15
félisten
Jól látom hogy konzolon van fov ,meg mouse and keyboard ismét ? (Series x -en fogok játszani ) így ez nagyon jó dolog.
-
batai15
félisten
Ha elő rendeltem a játékot akkor is kell a jövő heti Xbox betához kulcs /regisztráció ?
-
batai15
félisten
Akkor elvileg ma hogyha elő rendeltem tudok már játszani xboxon ?
-
batai15
félisten
Tuti hogy mától lehet xboxon játszani ? Mert nekem még mindig azt írja too early
-
batai15
félisten
Nekem is el indul, viszont nem tudok játszani. Állandóan feldobja a BUy bundle ablakot. Most neki az nem jó ha Xbox storebol elő rendeltem ?
-
batai15
félisten
Megoldódott. Series x-en ha a konzol alapból 120hzra van állítva akkor a játék is így fog futni ? Mert a menüben nem találtam beállítást.
-
batai15
félisten
No röviden a véleményem a béta alapján. Hozzá teszem régóta várok egy friss aktuális modern fegyvereket használó multis / háborús fps-re ami az új battlefield csúfos bukása miatt nem váltott be , a halo meg más világ illetve az eléggé haldokló félben van sokáig már azzal sem leszek el.
Szerintem a grafika rendben van , a TTK és a gunplay kifejezetten tetszik. A sörétes végre használható normálisan. A mozgás is valóban reálisabb , remélhetőleg ki fognak kopni a csúszkálva mászkáló emberek is. Ami viszont nem tetszik hogy a gránátokat túl messzire lehet dobni illetve a hangok is nagyon erősek, főleg a lépések. A hudot nem lehet sajnos testre szabni ,nekem nem kényelmes a minimap elhelyezés.
A menüben nem működik normálisan az egér és billentyűzet nem érzékeli sokszor az adott menü elem hogy rá viszem a kurzort. Gunplay alatt viszont nagyon jó.
soha nem vettem még cod játékot ez lesz az első , és minden hibája ellenére illetve a többi játék tekintetében (főleg bf) jó darabig meg lesz amivel fogok játszani. -
batai15
félisten
Sajnos a menü navigáció bug nem lett javítva de egyébként nagyon bejön a játék bele toltam pár órát már.
-
batai15
félisten
Remelem az új játék módokat ground és invasion is fogjak szeretni a játékosok, és lesz content mert akkor egy arcadosabb bf jellegű játék menet is lesz. Én nem figyeltem a csalókat egészen addig amíg a topik nem ezen pörög. Remélhetőleg fognak velük kezdeni valamit.
-
batai15
félisten
Jó volt ez a pár nap béta. Vannak bugok de kifejezetten tetszik a játék. A fegyverek ballansza meg kifejezetten jó.
Nálam a bf3 volt az etalon játék és mindig ahhoz hasonlítom a többi ilyen játékot is. Külön tetszik hogy kicsit így érzem mintha azon jatszanék és a fegyverek is hasonlóan viselkednek.
shoti közvetlen közelre hippel elég darálógép de 10m körül már semmit sem ér. Az smg szinten nagyjából reális, ahogy az ar és lmg is. Nagyon remelem hogy ezt a metás marhaságot el felejtik végre majd. -
batai15
félisten
válasz undercover #1580 üzenetére
Jó nekem is ,meg a jobban kidolgozott járművel harc is.
De alapvetően ahhoz hasonlít nekem.
mondjuk nem értem miért nincs azóta sem rokon rombolhatóság a játékokban. -
batai15
félisten
Igazából kevés értelmes multi van m&k támogatással ami jó ideig népszerű lesz. Rendben van a grafika ,gunplay is jó játék módok. Szerintem sikeres lesz a játék mert az előző kettő borítékolható volt hogy nem lesz az.
-
batai15
félisten
Nekem sem lenne alapvetően bajom a battlepassal ha az illene a játékhoz. Bohóc skin és társai rohadtul le rontják az összképet. Lehet csinálni nagyon jó játékhoz illő skineket is , lásd pl overwatch 1.
-
batai15
félisten
Mondjuk az owerwatch féle lootbox nekem is jobban bejött.
-
batai15
félisten
Ha már fegyverek aug , vagy famas lesz esetleg ?
-
batai15
félisten
Nekem series xben a bővítmények között írja a multit és wz2 is.
Apropó hány órától játszható a kampány ? -
batai15
félisten
Végig toltam a kampányt nem volt rossz.
-
batai15
félisten
Én meg dolgozom utána házat csinálom szóval várok holnapig.
-
batai15
félisten
nekem is el indult (series x ) de multiban csak invasiom van ground war van meg Quick play.
-
batai15
félisten
Lőttem én is egy párat közben , a béta alatti bugokkal nem találkoztam. Élvezetes volt
-
batai15
félisten
Nyomtam pár kört egyenlőre hogy nincs fegyver meta eléggé adja , P90 nagyon jó kis smsg.
-
batai15
félisten
Az xp token idő tartamot hol mutatja ?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz laceszgamer #2964 üzenetére
Ezkb minden játékban így van. Csapat alapú tehát szerezned kell játékos társakat ha szeretnéd növelni az esélyeket.
-
batai15
félisten
Olyankor mi van ha a semtex lvl20on kellene kapjam de 22 vagyok és lockolva van ?
-
batai15
félisten
Azért szó se róla de tényleg a béta stabilabb volt. Nem működik a Ping rendszer sem pl. Semtex újra indítás után lett meg , gold camo (Unlock ) pipa van mégsem találom hogy el tudjam kezdeni a challanget. Tényleg jó sok mindent kellesz javítani de a gunfight az elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz jozefgucci1 #3431 üzenetére
Nem csak unalmas már a sírás. Egy fecske nem csinál nyarat alapon és egy amúgy is nem túl nagy kaliberű topikban sírni emiatt már gáz. Lehet menni a játék fejlesztőkhöz ott talán nagyobb eséllyel kapnak feedbacket.
-
batai15
félisten
válasz jozefgucci1 #3439 üzenetére
Engem speciel nem érdekel mert egyreeutu tisztában vagyok a játék jelenlegi állapotával másrészt meg xboxon M&K tolom.
-
batai15
félisten
A valderas múzeum melyik módban van ? Egyszer sem toltam még azon a pályán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest