Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
CLAN / Join Clan War / Leaderboard
Ott látszik, hogy jelenleg 15000ezer CW pontod van, ami elég jó. 🙂
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Konkrétan ugyanígy jártam, írsz a supportnak és adni is fogják a CP-t, pénzzel nem szórakoznak, csak persze be kell mutatni a nyugtát vagy az átutalásról valami bizonylatot screenshotban. A lényeg, hogy játékon belül írj nekik, ne a Google Play/Apple Storeos címre ami oda van írva. Nekem kb. 1 óra volt a teljes folyamat, nem győztek elnézést kérni meg kérdezgetni, hogy akkor rendben? Rendben. Tuti rendben?? Rendben!!!
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jártak már így mások is.
Support-tal felveszed a kapcsolatot, ők készségesen segítenek. 👍 -
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
loadout / invertory alatt látod és szerintem ott lehet összerakni is emlékeim szerint
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Persze, van külön Messengeres zombi szobánk is, ahová fel is vehetünk, ha gondolod.
Ott könnyebb meccseket előre összeszervezni.Továbbiakat privátban folytathatjuk.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
KTomi77
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A piros perkek között van.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Valszeg mert nincs meg ami kell hozzá. A kis híján az mennyi? Pl a no stock az 46-os.
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
PS kontroller? Azzal vannak most hibák, valószínűleg a többi sem működik tökéletesen. Írták, hogy igyekeznek megoldani.
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amikor közel van az ellen, lesz egy kés ikon. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nincs olyan, h legjobb. Használd amivel megy. Én kb. mindig csak qq9 és ak47-et használom. -
törölt tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
attól függ mire... ami működik mp-ben az jellemzően nem megy vagy nem ugyanolyan kiegekkel br-ben.
De egyébként egész jó a swordfish ha tudod használni, az m13 egyérelműen nagyon büntet, as val. nyilván az mx9, még mindig elég jó a bizon, a qxr, qq9, de a gks-el is lehet durván csapni.
Igazából szerintem szinte mindegy, az alap fegyver számít a legkevésbé szerintem, mp-ben simán megeszed az mp9-est ha jobb vagy egy hg40-el akár, vagy egy sima ak-val.
de egyébként pont most fog jönni az új évad, új fegyverekkel, ballanszolással, szóval azért érdemes lesz nézni mihez nyúltak hozzá, mert jönnek a buffok meg nerfek.
-
KTomi77
tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Multiban még vagy két napig az MX9 és M13. Utána szezonváltás és nem lehet tudni mi lesz a legjobb.
-
Fall-N
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is szívesen tolok meccset bárkivel, bl4ckv0id néven vagyok. Általában 21-22 körül szoktam fent lenni, sajnos előbb nem mindig jön össze, mert van egy kis fiacskám (16 hónapos), aki nem mindig alszik el előbb. Szóval ha látok, hogy online vagyok nyugodtan invitáljatok meccsre. Ha többen lennénk a klánból az még jobb lenne.
-
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Szintén. BélaBatai a nevem .
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Csak meg akartam nézni melyik fegyverrel játszol, nem volt szándékos
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jó móka volt
Próbáltam neked segíteni, hogy legyél első, de valamikor skint váltottál és nem tudtam megmondani melyik karakter vagy
A gránátos killért pedig bocsánatot kérek, az nagyon csúnya volt
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Fent leszek este, Free for all vagy one shot kill-ekben benne vagyok, azokat gyorsan le lehet tolni. Majd egy IGN kellene mert én nem vagyok bent már a klánban (enyém KidneyStealer7, jelölj be).
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
In game credit storeban ott van az s36 headless rider skin és csak 3000 credit, szerintem azt vedd meg, mégsem kerül igazi pénzbe. Persze ha deep shark jobban tetszik akkor azt kell venni. Csak egy opció a headless.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
S36 jelenleg a legjobb fegyver a játékban, rengetegen használják, de biztos, hogy nerfelni fogják a közeljövőben.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Semmit. Minden más túlárazott, a lucky spin és a lootboxok pedig nagyon kis százalékban dobnak jó cuccokat (egy-egy epic és rare skinnek 0,5-2% közötti a droprateje, több tízezer forintnyi CP-ből van csak meg a skin biztosan). Esetleg ha annyi összegyűlik akkor a shop-ban lehet venni CP-ért skint, én inkább gyűjteném a kreditet a passban, hogy a következőt meg tudjam venni és ne kelljen pénzt fizetnem érte.
-
Delerium
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Van Prohardver klán, mind innen vagyunk tagok, kicsit már kevesebben mint amikor kezdtük, de kitartóak vagyunk. Keress rá, Prohardver néven.
Jonny: ferg szerintem nem is ember, ő egy bot csak very hardra van állítva a nehézsége
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs olyan, h legjobb. Használd amivel megy. Én kb. mindig csak qq9 és ak47-et használom.
Próbáltam neked segíteni, hogy legyél első, de valamikor skint váltottál és nem tudtam megmondani melyik karakter vagy