- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Legendary fegyvert csak drawba tudsz szerezni(venni), és CP-T amit pénzért tudsz venni. Amire te gondolsz az a store-s fegyok amik nem legendek. Szerintem a legjobb a kn44, de jelenleg nincs semmi normális fegyver sajnos a store-ba. Csináld a challangeket ott kapsz egy csomot most is, m4, hvk, skin stb..
-
Delerium
senior tag
Ha sokat játszol PDW-vel akkor a Royal Crimson a jó választás, szerintem az egyik, ha nem a legjobb PDW skin. Én is megvettem, igaz azután abbahagytam a PDW-vel lövöldözést. Kb mintha a fogamat húzták volna, 20e kredit nehezen jön össze. A többi annyira nem jó, hogy megérje, mondjuk én a Black and gold M4LMG-it is megvettem annó, mert hát na... fekete meg arany.
Viszont most a stim packos event is epic, animált PDW-t ad, ha van időd és energiád az is opció lehet. Hardpoint vagy domination alatt, ha leszarod azt, hogy foglalj, csak ölsz mindent ami mozog, viszonylag hamar összejön.
-
jonnyjoker01
veterán
Type 25-val nem nagyon lehet mellé nyúlni, megjelenés óta egy elég jó fegyver, bár most kicsit háttérbe szorult. Ha nem használod ezt a fegyvert én várnék a következő store refresh-re. Csak akkor vegyél 20k creditért skint szerintem, ha olyan fegyverre van amit tényleg használsz ÉS tetszik. Én most nem vettem meg a TT25 skint, annak ellenére, hogy szoktam használni mert szerintem pocsékul néz ki, egyáltalán nem tükrözi az átlagos epic skinek minőségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest