- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanus
senior tag
Ezt a mutatványt gyakran előadja,de másodszor ujraindítva már működni szokott

-
freestailo
őstag
wtf? félrement nem?
-
NOD
senior tag
A nagy fanoknak nincs idejük ide írni mert gyilkolásznak ész nélkul

-
polonic
félisten
Én benézek minden nap.

Csak nem írok, mert nincs mihez hozzászólni. -
goodluck
tag
Lehet azzal a kiszivárgott béta f...al nyomják.
Én per pill. jövőhét péntekig táppénzen vagyok, addig is only BO.

-
Edem05
őstag
Kit (vagy kiket) keresel Jozef??

-
BigStraw
senior tag
Én mindig megkérdezem tőlük, hogy linket adjak ?!

-
NOD
senior tag
Ezt tudom, csak akárhányszor találkozok külföldi szerveren magyarral és belövöm egyszer/többször, rögtön jön hogy cheater meg anyád meg egyéb.
Hiába járok nem német szerókra de még igy is arányaiban az anyázók többsége magyar aki beszól

-
Doki16
addikt
Nem nehéz megcsinálni. Felmész egy only nuke szeróra ami nem HC és figyeled a gránátokat.
-
Edem05
őstag
A taktikai maszkot azért szeretem nuketownon mert folyton dobálják a flash-t meg a stunt, és ha megcsinálod belőle a PRO-t akkor nem flesh-elődsz be, úgyhogy szerintem ott nagyon hasznos tud lenni. Próbáld ki!
Meg amit még mondtam, a FLAK JACKET elengedhetetlen! 
-
BigStraw
senior tag
*Flak Jacket
Nem kötekedni akarok
csak, hogy a jövőben se kelljen félreírnod 
-
believil
tag
Én eddig Steadyvel, és nagy tárral használtam, de tegnap átálltam a Sleight Of Hand + AK74u RAPID-ra.
Az a lényeg, hogy mivel nagyon gyorsan tolja ki a golyókat, hiába nagyobb picit a recoil, így 3/4-e idő alatt végzel az ellennel. Én is érzékeny vagyok a nagy recoilra (hála a MW2-nek
), de ez nem zavart, és letoltam így 2 óra játékot, és a statom sokkal jobb let minden meccsen. Nem tudtak lerusholni.
Gyorsan újratöltesz, és már nyomod is a következő adagot. Igazából anynira gyorsan történnek ezzel az események, hogy nagyon nincs időd célozni. Ez is tipikus rush fegyver így.
Az viszont tuti, hogy az array-en nem fogom használni, oda maradok a FN FAL-nál, vagy az Einfildnél, vagy Galil silencer.
Az a durva, hogy olyan gyors, hogy néha elgondolkodtam, hogy HC módba léptem?!... És nem, csak egyszerűen gyors mint a villám. -
Misua
senior tag
Öreg STALKER fan vagyok, csak gondoltam ha vettem új gépet mégnézem mivel játszik a mai fiatalság

-
NOD
senior tag
Nekem az tünt fel hogy m16-al sokkal nagyobb arányban lövök fejest. Pl galil-al 8% a fejes. M16-al meg 23%. Egy gondja van, hogyha lerushol téged egy késes vagy ak74-es ,mivel mozgó célpontnál nem fog a burst mind a 3 hitje betalálni, igy kampec mivel következöre meg már nincs idö.
-
believil
tag
Engem lehet érdekelne ez a szeró, mert megőrülök a random eldobott gránátoktól, amik ki is nyírnak, mikor még alíg spawnoltam be.

Mondjuk én a MW2-ben nagyon Barbones pro fanatikus voltam, mivel ott a killstreakek által lőtt frag-ek is beleszámítottak a következő killstreakbe, és ez legalább off volt, és nem kellett figyelmeztetni senkit, ha priviben játszottunk, hogy no chopper, meg hasonlók.
Az tény, hogy a 3round brustos fegyvereket szokni kell, de néhány év Cod2 only rifle-zés után olyan mint egy kar98 rifle, csak 3-at pukkan.
-
BigStraw
senior tag
Semmi gond !
Lektor voltam 1 pillanatra 
-
BigStraw
senior tag
*Launcher

-
believil
tag
Én nagoyn kiábrándultam a Nuketownból egy ideje. Abszolut SK, és TK az egész game azon a mpon, és soha nem a feladt a lényeg (DEM, DOM, HQ, bármi)... minden TDM-é alakul.
Egyébként a TK-t nekem sikerült drasztikusan csökkentenem M16-al a 3 round-brust miatt HC-n. Próbáld ki hátha... -
bognar110
őstag
HÁt igen ez így van ha balfasz csapatba kerülök csak én foglalom a hqt többiek meg megprobálják lelőni az ellefenet de sose sikerül ezáltal hq-ról kiszednek és elfoglalják.
-
ferero
tag
engem pl egyáltalán nem érdekel ki miért jár ide, hsz-t gyűjt, vagy építő jellegű hozzászólásai vannak. ami érdekel elolvasom, ami nem. azon átsiklok. van hogy fél évig nem írok. de van mikor egymás után több hsz-t is. nagyot is néznék ha valaki ez miatt megszólna, aki nem moderátor

-
believil
tag
Ez rendben, de ahelyett, hogy ilyet írsz neki: "Minden újonc idejár hsz-t gyűjteni?", ahelyett nyugodtan egyből beírhattad volna, hogy van szerk gonb, ami 5 percig él, és addig írhatsz hozzá a kommentedhez. Ez után nem írt volna többet.
Amikor újonc voltam, a többi fórumról szerzett rutinnal kezeltem a dolgot, és írtam egymás után 2-3 hsz, és nem azért, mert hsz-t gyüjtöttem, hogy feljebb lépjek a létrán (az érdekelt a legkevésbé, és most sem izgat túlzottan), hanem azért, mert új dolog jutott az eszembe, és nem tudtam, hogy errefelé nem örülnek ennek, és meg sem fordult a fejemben, hogy azt gondolják, hogy a szintekre hajtok. Szerintem kár ezt feltételezni mindenkiről, hogy szinthajhász. Lehet, hogy tényleg csak kezdő, ésnem volt tisztában azzal,h goy itt mi a módi. Segíts neki egyből, és akkro nem fordul elő többet...vagy ha mégis, akkor jogosan reagálhatsz cinikusan a hozzászólására. Egyébként aszem a moderátorok szólni fognak, hogyha zavaróvá válik az 5 hsz egymás után, de szerintem azt is feltételezik, hogy segítesz egy újoncnak.
Én ezt itt abba is hagyom, mert ahogy egymás helyreigazítása, úgy ez sem ebbe a topikba való. Bocs mindekitől a helyfoglalásért.Apropó ez a peccs tényleg nem sok vizet zavart, nem lett stabilabb, sem gyorsabb a játék.
Amikor megvettem, azért mertem remélni, hogy 2-3 hónap alatt kikalapálják a hibákat, de a nagy része ugyanúgy meg maradt.
-
believil
tag
Látom előszeretettel oltogatod az újoncokat... Értelmét nem látom, engem is hasonló identitású ember szúrt le annó, hogy miért írok eg ymás után 2 hsz-t. Persze ő sem mondta volna meg a megoldást, és egy másik tag világosított fel, hogy 5 percig szerkeszthetem, és úgy írjam hozzá a kommenthez, amit szeretnék. Lehet, hogyha egyből szóltál volna neki 15 hsz-el előbb, akkor most nem követni el ezt a "BŰN"-t, sé még el is könyvel téged segítőkész embernek. Szerintem az építőjellegű hozzászólásokkal többet segítesz az újoncokon, mint sértődött célozgatással: "szerkesztés gomb is van a világon".

TE IS VOLTÁL ÚJONC -
karesz86
tag
Ja oké, csak be vagyok zsongva mert nekem bejön ez a játék ,és végre egy téma ahol tudunk beszélni róla

De bocsi nem tutam hogy van rá 5perc de má ezt is tudom, it minden nap okosab az ember.

-
goodluck
tag
Igazad van, de lassan 18-as karika helyett csak annyi lesz, hogy 30 alatt!

-
goodluck
tag
Rank oregekre gondoltak akik csak este ernek ra....

-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem még 15

Szerintem nem váltok prestige-t. Nemsoká úgyis ittvan az új COD![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NOD
senior tag
A PST az Pacific S***** (nem tom mi) Time. Ami azt jelenti hogy ez nekunk min +6óra (nem tudom mit számolnak csendes oceáni idönek de mondjuk new york fele). Délután 4 körul lesz akkor itt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor az amerikai idő szerint lesz. Nem gondolod, hogy EU fontosabb nekik

-
Edem05
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hétvégén van dupla XP, nem?
-
wwenigma
Jómunkásember
Én most néztem, egy biztos, enyém dec 13.-tól nem évült el még.

-
F e Z o
veterán
Jelenleg egy PCI-os 1MB-s S3 Trio 3D karim van, azzal kicsit nehéz lesz. Ha lesz vidkarim, úgyis lépek fel játszani, igaz, nem az FGJM-re, mert legutolsó információim szerint ott ban-t kaptam, még a Nyaki féle vita után nemsokkal.
-
F e Z o
veterán
Nálam is kedvenc fegyó a Famas, prestige váltás után elég sokáig azzal szoktam tolni. Habár MW2-ben sztem egy tárat nem lőttem ki belőle.
(#7102) zH. : Ha meglesz a vidkarim, én benne vagyok.
-
wwenigma
Jómunkásember
Valamelyik nap felnézek majd apritani. -
NOD
senior tag
Marathon, Lightweight kevés esetben jelent +-t vagy véd meg a haláltól.
Sleight of Hand meg nálam mindnél alap.A 3 top fegyver meg egyértelmü volt eddig is hogy ez a 3.
(#7088) BigStraw : Nálam csak a 74-es volt , de már szánalom hogy minndenki használja, igy probálok rászokni a spectre-re....
-
BigStraw
senior tag
Jah inkább Flak Jacket vagy Ghost lenne Lightweight helyett szvsz !
-
HunterFero
csendes tag
Megint egy értelme kérdés tőlem. "Azt nem szeretik ha a fehér HQ-t csak kempeled"
Mi az a fehér HQ
( ezek a kifejezések még magasak nekem
, én csak megyek azt lövök
)jozefgucci, melyik a ti szerveretek?
Biztos szükség lehet egy céltáblára 
-
wwenigma
Jómunkásember
Van egy classom ilyenekre, Flashbang + warlord....
Altalaban dühükben nem figyelik az 5kill tk limitet HC-n. Simán meg elöbb utobb megunjak.goodluck: Ha már változtak a srácok miota utoljára voltam akkor biztos.

-
goodluck
tag
Pofas kis darab a Te egered is, amikor En vettem lassan 2 eve akkor meg ezt talaltam a leg elfogadhatobbnak. Az egerhez kepest kicsi a tenyerem, ezert is arra gombra raktam a clayt. Igaz ritkabban is hasznalom mint a kest.

(#7028) HunterFero
Melozok En is.

A lenyeg az egerhez adott lemez amin a driveren kivul a beallitasok is vannak maga a remalom, de komolyan.
Meg az a szerencse, hogy tartalmaz 8kb memoriat igy, uj oprendszernel nem kell ujra gorcsolnom. Jatek elott csak at kell allitanom a billentyuket az eger gombjaira. -
HunterFero
csendes tag
-
BigStraw
senior tag
Nekem is ilyen van
Elég jól meg vagyok vele elégedve 
-
HunterFero
csendes tag
köszi mester

-
BigStraw
senior tag
Ezt mind én írtam
Gondoltam hátha így érthetőbb lesz 
-
goodluck
tag
Hali!
En koszi a jatekot azt a kis kellemetlenseget leszamitva....

Este beuzemelem a TS3-at es leszek hangal is
-
goodluck
tag
Kettoig En is melozom, delutan egy kis csendes pihi,
hat korul mar fent leszek.... Az emult 2 hetben csak HC HQ Nuketownt toltam jo lesz egy kicsit mas mappokon is jatszani.
Amugy van valami tiltas nalatok? GL, ls stb...? -
wwenigma
Jómunkásember
Jaja ritka. De azert vannak meglepik, lasd a Most|Cz klánt. Semmi perc alatt rendet raktak a kickelős tagjaik között.

-
polonic
félisten
Mi is a szerveretek? FGJM? Régen jártam már ott, talán azért, mert teljesen leszoktam a HC módról, egyszer fellépek játszani, megnézem hogy megy a HC-ban.
-
goodluck
tag
Este meddig szoktatok nyomni?
Nick: Ick4rus [HUN]
-
goodluck
tag
Akkor estefele felugrok egy kozos hentre
Talan a szerok sem lesznek leterheltek es fagyi sem lesz. 
-
goodluck
tag
Igazad van sok volt a fagyi tegnap. Hozzatok is fel akartam lepni, de vagy fullon volt, vagy epp senki nem volt.
Gondolom 0-nal voltak a fagyik nalatok is. Tegnap vegre osszejott Nuketownon a 8 HQ foglalas, ami szerintem nem rossz a palya adottsagaihoz kepest.
Mindenki nyomta a spawnkillt, addig En meg kenyelmesen foglalhattam, jo kis kor volt...
A 9 es 10-es classom melett folyamatosan a new felirat van, pedig mindent megvasaroltam, lehet a cfg-ben kellene buzeralni valamit?
-
NOD
senior tag
Mármint milyen kemp miatt? Amikor chopperben ülök és lövöm a spawnt? Máshogy nem kempelek. Mostanában spectre-vel rohangászok kb csak. Az meg hogy az admin mit tesz az hidegen hagy. Nem kell magyar szerverre menni és radikálisan csökken az esély a bannra

-
Zin
őstag
sztem nem keves szero van.allitsd be hogy hc meg nuketown, eleg sokat kifog listazni.nemet szerokon szoktam szurni altalaba vagy ahol 70 es ping korul irja ki!tudsz magyar szervert is?
-
NOD
senior tag
Hq-n több xp-t ad viszont kevésbé lehet spawncampelni chopperel/gunshippel
: Kb egyben volt jah, kis megszakításokkal
Nuketown amugy erre való, igazi állatkert
Csak ne lenne annyi teamchanger....
Szánalmas amikor az egiyk csapatban vagyok, lehiv az ellen egy choppert, akik velem vannak ahelyett hogy megprobálnák leszedni, inkább teamchange. Aztán amikor már 5v10 van és összelövöm a gunshipet, akkor meg mindenki jön vissza
Az ilyeneknek eltörném a kezét. Ha nem akarja hogy meghaljon a spawnon akkor huzzon le a szerverröl, de amint csak 3 ember vált csapatot egy 9v9-nél már kialakul a marha jó 12v6-os arány

De most amugyis ujrakezdem nulláról mert ölembe hullott 2 black ops acc
Régi accomat ami tele van olyan gamekkel amikkel már nem tolom azt potom pénzért eladom, meg az egyiket ezekböl aztán ezen a 3,-on csinálok egy 1-50-ig rusht
-
BigStraw
senior tag
13. prestigetől színezed a clan tag-ot 14. prestigetől vannak az arany fegyverek
Én most arany AK-val tolom 
-
Edem05
őstag
"Ha nekem nem megy, másnak se menjen!"- Ezzel az a baj, hogy saját magát minősíti + még a szerverére se fognak feljárni akiket kirakott.
-
F e Z o
veterán
Nekem egyszer mw2-ben vették el a prestige10 lvl70-et, akkor csak az segített, hogy írtam a steam supportnak.
(#6720) goodluck : Nálam előfordult már néha. Általában akkor, ha szaraxik a steam.
-
BigStraw
senior tag
Nekem is valamelyik nap behalt ! Végre rátolhattam a 14.prestigere erre állitottam a playercardon és első szinten 1-es voltam ! Hát ne mondjam hogy kivoltam énis

-
radi8tor
MODERÁTOR
Ja, tegnap bénázott a rendszer.
-
nanus
senior tag
Én 45 éves f@sz admin vagyok
,az én szerveremen csak magyarul lehet megszólalni különben kick -bann
,engem nyugodtan le lehet lőni!-de kick-bann
,
aki megáll egy pillanatra körülnézni mire körbefordul -kick-bann! -ne kempeljen
ha nem én vagyok a mapelső mindenkinek kick-bann, TK -van és már az első után kick -bann/nem állitom át sehogysem-ki sem kapcsolom ne rinyálj mert kick-bann
,
Különben meg nehogy már valaki feljöjjön az én szerómra játszani mert kick-bann!!!
UI:még nincs szerverem de ha lenne mindenkit szeretettel/kick-bann/ várnák

-
goodluck
tag
"a vérpistike meglátásom szerint .Nemhiába vér-pistike és nem vér pistabá az elnevezés"
Most fakadtam sírva a kacagástól!

-
NOD
senior tag
Nem, bár nem lenne hülyeség. Most nem nagyon fogok/akarok játszani vagy fél évig ugy hogy felesleges lett, majd cod8-ra visszajövök

-
bognar110
őstag
Jaja arra emlékszem. Azért az kibaszás volt.
-
F e Z o
veterán
A 3 gránát tragédia lenne, az biztos. TK-val csak az a gond, amikor már összelőttél 4-5 embert, s éppen valami killsterakra mész, s akkor tök véletlenül lelő a csapattársad. Még csak azt se mondják fapapucs.
-
Black Dragon
addikt
Én eddig át tudtam menni, ha akartam, de lehet csak szerencsém volt.

Hát majd írj itt, ha mehetünk gamelni, vagy vegyél fel steamen.
ridu008 -
Black Dragon
addikt
Hát azt majd a helyzet hozza, hogy ki melyik csapatba lesz

Nekem végülis nem nehezíti meg a dolgomat, ha ellenem vagy.
Hát nem ígérem, hogy akkor még lesz kedvem játszani, mert általában 6-9-ig szoktam, és annyi elég is aznapra.
-
Black Dragon
addikt
Én sima TDM, és nincs favorit szero, minden random módon választok.
DE ha gondolod, egyszer majd menjünk együtt gamelni, és meglátod, hogy összehozok valami hasonlot. 
-
Black Dragon
addikt
Hát nincs több kemper, mint az összes HC módban.

Másrészt pedig nekem sikerült összehoznom folyamatos mozgással 45-4 es statot.
Ezzel nem fényezni akarom magam, csak meg lehet csinálni, és nem kell ahoz egy házban körözni...De látom sok ember hiszi azt, hogy ez már tényleg a skill legteteje, tehát inkább nem is mondok már semmit.
Jah, és a másik, hogy a stat jónagy részét a killstreaknek köszönheti, és nem a lelőtt embereknek...de mindegy, hagyjuk.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
lujo10
aktív tag
Igen, lecseréltem mivel mostanában mindig BE procim volt, és hiányzott a szorzózármentesség az esetleges procituninghoz, másrészt a 945-ös csak a nagyon kedvező ára miatt került hozzám, ill. pont emiatt került továbbadásra (van az a pénz...).
Mellesleg pont az előbb szóltak, hogy itt a futár, megjött a 955 BE.Ui:
Elnézést kérek mindenkitől, aki úgy érzi teleszemeteltem a topicot az igazából nem ideillő hozzászólásommal, Bocs
-
oxox
addikt
ezt a konzolszervizt megnezem otthonrol....mindenkeppen ujat szeretnek, nem mas acc-jet hasznalni.

-
ferero
tag
nekem német szerok jönnek be, jobban fekszik németek hüvös ,sunyi, kempes ,low stilusa.. mint az olaszok kiszámíthatatlan, temperamentumos hullámzó játékmenete. persze tisztelet a kivételnek

hja, enyém se különb az övékénél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
danilla
őstag
Dán-ról váltottunk Lengyel-re, majd onnan Hollandra, és úgy néz ki most ez marad, még fél évig.
Zohan: jó neked
-
danilla
őstag
Mi is azt szerettünk volna, de már nem lehetett német szervert választani. Így a második legjobbnak véltet választottuk. (pint olyan 50-80-ig)
-
believil
tag
Mindíg aktív foglaló/védő vagyok, és sohasem campelek, és spawnkillerkedek. Az egyik legfontosabb, hogy ha DOM-ba lépek DOM-ot is játszok, nem TDM-et... és ez igaz minden módra... ott nem is jók a K/D arányaim, de nem is izgat túlzottan, mivel nem azért játszom azt a módot.
A spawnkill-t kiutáltatta belőlem anno az Aliens vs Predator 2, ahol a világ legszarabb spawn-rendszere volt, és a konzol folyton a "NO SK" kifejezésekkel volt tele. A campet az Unreal Tournament verte ki belőlem még tizenévesen, másrészt meg unalmasnak tartom. A cheatekkel élni nem kenyerem, és soha nem is volt.
Azért írtam ezt a sok mindent, mert így érzem, hogy a HC el lett szurva, de nagyon...sajnos. Persze ha más a véleményed érthető.(#6131) Winne :
Annyi azért javult szerencsére a MW2 óta, hogy a kilstreak gyilkok nem számítanak a következő kilstreak megszerzésének killjeibe... szerintem ez nagoyn dícséretes. A MW2.ben a barbones volt a kedvencem... ott ilyen probléma nem volt, és nem kellett attól tartani, hogy valaki fél perc alatt egy predivel, meg a chopperrel nuke-ot lő. Ez az egyik leg szimpatikusabb újítás, hogy csak a tényleges stukkeres-késes killek számítanak a killstreakbe. És pontosan egyetértek azzal, hogy a HC tényleg csak reflex (Minijáték) lett.
-
Winne
nagyúr
Én nem játszom HC-t...

Az extrém killstreak helyzet valóban a spawn rendszer és a mindenhol tdm-ezők miatt alakul ki szvsz. Ez MW2-ben is így van, és itt is. Ott ugyanúgy ráspawnolnak az emberre, ha mindkét csapat szét van szóródva.
-
Winne
nagyúr
"szóval csak akkor lehet jó az ember ha nagyon amatőr az ellen különben esélytelen"
Szerintem meg a HC csak reflex és kézügyesség kérdése lett, semmi más.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Commando is van aranyban. Nekem arra fáj a fogam, de lvl hack nélkül sosem fogok eljutni 15. prestige-be. lvl hacket meg nem fogok használni.
-
BandiHUN
veterán
Érdekes probléma,mert énnekem is jelentkezett ilyesmi hétvégén megint...és furamód még a menü is akadozott.Viszont amit felfedeztem,hogy érdekes mód este 10 után elmúlik a dolog,véleményem szerint a menüakadozást is meg a játékbel laggot is a netkapcsolatban akadozás okozza,mert az én gépem sem változott,és csúcsidőben szerverfüggő a lag erősen.
Este meg kutya baja is akár,egész hq körök mennek le egyetlen megakadás nélkül akár,pedig sokat játszom 24/7 Nuketown HC HQ-kon
zóval ott eléggé sűrűek a történések...
Igazából még nem derítettem ki,hogy az én netem felelős-e érte,avagy a játék túlterheltsége,de más játékokkal rendben szokott lenni ilyenkor is minden,megvan a sebesség,15-20ms ping,stb...Az is lehet,hogy nm feltétlen a szerók a gázok,hanem a központi szerver,ami pl.a menüben a megjelenő kiírásokat tölti,avagy ahol a profilok,stat,stb.tárolódik,bár az elején nem kell sokat várni a profilba lépéshez,de pl.a felszerelés variálásánál már akár 20mp-et is pörög a karika,mire elmenti. -
Black Dragon
addikt
Nekem meg, ha belépek, elkezd hullámozni a kép majdnem minden alkalommal.

De nem tudok vele mit csinálni, újrarakni nincs kedve, úgyhogy eltűröm.

-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem a megjelenés napja óta egyszer sem fagyott le a játék.
-
wwenigma
Jómunkásember
Hja, csak vigyazni kell, ne lőjjed le az admint. Szerencsere mar lehet csapatot valasztani.

-
bul07
nagyúr
nekem is pont megfelel a BO Prestige rendszere
MW2-be talán a 4 ig jutottam a BO meg legalább ésszerű játékidővel el lehet érni a 15Prestiget is, 1hónap és 83óra játékidővel Prestige 4 -be járok -
wwenigma
Jómunkásember
Nem. Itt kérsz bocsánatot, vagy megmutatod a videon azt amikor 2x figyelmeztettetek a ban elött azon a pályán. Majd akkor kaptam okkal.
Vagy csak egy hazug vagy.
-
wwenigma
Jómunkásember
Légyszíves prezentáld a videó azon részletét amikor szóltok. Illetve mind a kettő figyelmeztetést, mivel youtube hsz-ekben már azt irjatok, 2x figyelmeztettetek. Vagy [FGJM]nyaki és még 2 klántárs hazudik?

Egy bocsánatkérést elfogadok helyette és eltekintek a privátban történt mocskolódásodtól...
mod: NOD kollegát emailben kértem meg, hogy rakja ki a teljes meccsről készült videót a tisztánlátás kedvéért. Róla levehetitek a bant ha véletlenül kapott e miatt...
-
BigStraw
senior tag
Néha SD-n is jól adja pl ha ilyen 8000 score van
plantelés,defusolás is ér azért valamit szóval egész jó az sd!!! Bár csapatba sokkal jobb egyedül annyira nem, HQ-n meg tényleg elrontották a spawnt 
-
boogie84
veterán
Így van Hunnia is velünk van. SD-n a taktika számít! HQ-n csak idegeskedünk, h mikor születik mögénk az ellen. Tényleg kevés az xp, de ha kijön a kör akk sokat lehet kaszálni..

-
F e Z o
veterán
Az szép. Second Chance az az LS, szerón is javitsátok. Ma voltam fent nálatok, semmi gond nem volt.
#5094 JSaN : Csapatot lehet választani, egyébként én mást nem vettem észre.
-
Kanczy
veterán
Hát ez nem az a fajta nem capelős játékstílus, ami szerintem megengedhető... ez tényleg az, ami le se szarja a HQ-t, csak fragel. Ha nem is bant (az szerintem sokadjára jár), egy kicket megérdemelt

-
Akos93
tag
Én nem wenigma-t védem, nem tudom hogy játszik, hogy játszott, lehet hogy okkal rakták ki, nem tudom. De azt tudom hogy nyakival nekem is vannak problémáim. Amúgy a szeró rakott ki, véletlen egy granyóval 2 csapattársat trafáltam mikor HQ-ra dobtam hogy az enemy le ne szedje :S
Amúgy ez a videó alapján eltudom képzelni NOD-ot is
Ő is ilyen 1 személyes csapatjátékos lehet
Az alapján ahogy írta hogy mindenki úgy játssza a HQ-t ahogy ő akarja... -
Black Dragon
addikt
Tényleg csapatjátékos, csak 1 személyből áll számára a csapat.

-
danilla
őstag
Nem lenne rossz ha a személyes harcodat nem itt vívnád meg...
-
NOD
senior tag
Játszottál valaha CS:S-el vagy COD4-el? Ha nem akkor érthetö hogy nem fogod fel hogy több féleképpen lehet játszani és nyerni. Ha igen akkor meg valamit elnéztél. Az admin haverjaid second chance-ei meg gránátvetöi sokkal jobbak elismerem......
-
NOD
senior tag
Itt a rossz mondat. Mert ha 2 emberke akik mondjuk vt-znek is mellette és fedezik egymást aztán 2en hq-n csak ölnek ész nélkul, na ott kö kövön nem marad. Ott a mi csapatunk nem veszit

És félre ne érts, nem azért mert uberhighok vagyunk stb stb. Csak a fedezés és a taktika (ergo flash sarkonként, néha kis megállás, rush, kemp keveréke).
TDM-en a 10k score miatt nem toljuk. Eljut az emberke 9 kill-ig, chopper és már vége is.
Azt pedig nem mondtam hogy sose foglalok. Ha egyedul vagyok akkor foglalok de ha választhatok pár emberke belövése és a capture között, akkor sosincs kérdés melyik lesz. Meg megnézném hogy nyersz hq-n ha 3-4 emberke nem félkaru és betudja löni az embereket ahol kell. Ennél több sosem kell és win.....(#4892) Cthulhu Dawn : Pont ez benne a poén

Amugy még nem láttam rá megoldást. -
Akos93
tag
Én ezt már írtam neki
Ha HQ szeróra megy valaki akkor HQ-zzon, azért HQ szeró. Ha nem HQ-zik menjen TDM szeróra és kész. De ennek a "rétegnek" ezt magyarázhatod 
-
F e Z o
veterán
Volt egy pár körünk FGJM-en, egy magyar csákó pocskondiázott mindenkit, persze nem volt fent admin. Végülis meguntam, s leléptem. Ha szabad megkérdeznem, FGJM-en belül mindenkinek van admin joga?
A következő patch-ben lesz team change lehetőség? Nem lenne rossz, már kezdem unni, hogy állandóan csapattársaim ellen vagyok, teljes mértékben megöli a játékot.
-
SipiBcs
őstag
Gondolom emlékszel még arra, mikor TS-en erről beszélgettünk!
Dobnám ki a fenébe a klánból és visszaadnám a szerverbérleti pénzét... Ha valaki nem viseli a terhet, akkor ne legyen admin joga....
-
NOD
senior tag
Én a szerótokrol még csak kickeket kaptam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nanus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Proxmox VE
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg amit még mondtam, a FLAK JACKET elengedhetetlen!
), de ez nem zavart, és letoltam így 2 óra játékot, és a statom sokkal jobb let minden meccsen. Nem tudtak lerusholni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
az egy gomb ott elől az egeren az a sárga bigyó