Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Ezt se a single része fogja eladni hanem a multi, na meg a hype.
-
feka007
veterán
Hát azt írják összesen 5-6 óra easyn meg normalon, de a CoD4 se volt több ennyin, ezeken a szinteken meg nem sok kihívás van.. Én hardon fogom elkezdeni, aztán másodszorra már jöhet a veterán.

Igyekezhetnének már a PC-s verzióval, vhogy tuti megoldják hogy a single menjen.

-
keIdor
titán
Srácok, kellően nehéz lett a játék, és úgy látom jó hosszú is.
Izgalmas nagyon! -
feka007
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
boxosak már nyomják..
Mi várhatunk 10-ig.

-
feka007
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
Bazze, és tényleg.. Kapják be
PC-re is kidobhatnák, multihoz úgyis megkéne venni, addig végigolnám a singlet.
Amúgy azt mondják nem működik még. -
killer1203
senior tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
xbox360 ra már kintvan

-
mate0217
aktív tag
Gyerekek mindjárt jön

-
biggamer
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
No problemo.

-
Vladi
nagyúr
Csak most olvasom a fejleményeket. Amit ezzel a játékkal művelnek, az már nem normális. Én 2003 óta CoDozok, de...
Már nem mehetek arra a szerverre, amire akarok. Nem játszhatok amíg akarok. Nem lehet moddolni. Nem lehet offline játszani. Semmit sem lehet. Minden döntést helyettem hoznak meg? Szerencsére a leg fontosabb döntést még nem hozzák meg helyettem:
Köszönöm nem kérem ezt a játékot, nem játszom vele és nem is fizetek érte.Ennyi a véleményem.
-
biggamer
veterán
válasz
Fortissimus
üzenetére
Ez csak egy PLUSZ / grátisz / amit fel lehet használni, egy újabb lehetőség a játékban.
Nem kötelező játszani vele.
Most őszintén, mennyivel lenne jobb a game, ha nem lenne benne.
Semminek nem tudtok örülni.

-
biggamer
veterán
Modern Warfare 2: Spec-Ops AC-130 Mission Gameplay - [link]
-
webdeejay
aktív tag
Ez a Steam-es dolog nekem se tetszik...Magáról a Steamről nekem az olyan, számomra élvezhetetlen játékok jutnak eszembe, mint a CS...jó, infón jó móka, de egyébként soha nem játszanék vele....remélem az MW2 nem ilyen lesz
-
CséZé
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
elolvastad a teljes cikket? mert akkor nem kérdeznél hülyeséget...
-
biggamer
veterán

Third-person nézet a Modern Warfare 2-ben : [link] 
-
Lerágott csont a téma, most már várjuk meg mi lesz és annyi.
Olyat is olvastam már valahol, hogy be lehet majd állítani kedvenc szervereket illetve ugyanúgy lehet szűrni, mint eddig - pingre/játékmódra/akármire - hát kiderül. Mondjuk nem tudom mi tartja vissza az IW-t attól, hogy megadja a PONTOS leírását annak, hogy miképp is működik majd a multi rész. Azaz tudom, persze, haha. A reklám, az ingyen hype, a PÉNZ. Mocskok. Egyetlen mázlijuk, hogy a COD2 és a COD4 ilyen baromi jó volt.

-
feka007
veterán
Hát ez a bojkott már szánalmas egy húzás..
Jóhogynem kezdenek éhségsztrájkba, vagy ölnek meg vkit, aztán beperelik az IW-t hogy miattuk volt.. Elején nekem se tetszett, vissza is mondtam pár napra az előrendelést, de utána belegondoltam, hogy átlag játékos nem sokat veszit vele, sőt. Promodot amúgy is utálom, mod szerverek legtöbbje szar (de legalábbis fél ra alatt megunom), igy meg kevesebb lesz a cheater, meg a 10 éves warezosok (remélhetőleg). -
BalaNce87
addikt
válasz
NighTMare1
üzenetére
Úgy is mefogod venni, van egy jó pár ember aki besírt az új rendszer miatt hogy tuti nem veszem meg ez felháborító és stb, aztán megjelenéshez 2 napra már tolni fogja ezerrel, ez csak ilyen beszólás, de maga is tudja hogy nem bírja ki cod nélkül.
-
NighTMare1
csendes tag
Szerintem ez meg nem CoD lesz már. Nem kéne ennyire előrejuttatni a STEAM-et... van már elég hatalma... sajnálom, hogy a STEAM rendszerén keresztül fog futni a játék
Én minden CoD részt megvettem majdnem (CoD 4 + CoD 5), de ezt nem hiszem, hogy megfogom, bár majd kiderül. -
BalaNce87
addikt
A régi rendszernél biztos jobb lesz, kezdve a pb-vel, ami istentelen szar, a gagyi modokkal és a hülye adminokkal, értelmes lépés, én megvenni nem fogom ezáltal ki se tudom próbálni a multit így jártam, nem fog meghatni, sokról nem maradok le egy játék a sok közül nem nagy dolog, meg ennyi pénzért egyszerűen sok, majd 2-3 év múlva amikor 4000 lesz talán akkor, vagy marad a cd kulcsos megoldás, nem mintha ennyire vágyakoznék rá, de inkább kulcs mint a játék, bár ha jobban belegondolva a kulcsos téma se fog összejönni, mert steamen kell aktiválnod a játékot, és ugye a játék nem eredeti csak a kulcs.
-
Ice!?
őstag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha majd az én profilomban eljutok egy magasabb szintre, és már komolyabb ellenfelekhez dobna be, de az öcsém játszik a profilomon (aki sokkal "bénább" mint én), mert én már fejlettebb cuccokat értem el, akkor őt is bedobja a "jójátékosok" közé?
Ez szvsz nagyon nagy butaság.
Vagy rosszul értelmeztem, és nem profil függő lesz a dolog?
Arra kíváncsi leszek, hogy működni fog-e a "/connect SZERVER IP".
-
Fortissimus
őstag
visszamondani en sem fogom, de a peticiot alairtam.
ettol meg most is borsodzik a hatam :
"A rendszer saját maga dönti el, hogy számunkra melyik szerver a legmegfelelőbb, mi csak azt tudjuk beállítani, hogy milyen játékmódban milyen játékszabályok szerint akarunk játszani."
ja es:
"Az IW.net arra törekszik, hogy olyan szerverre dobjon be minket, ahol a legkisebb a ping és ahol a képességeinknek megfelelő játékosok lövöldöznek."ne akaja mar a rendszer eldonteni, h milyen szinten vagyok es akar elvenni az oromomet amikor lamakat hentelek

mod:
boogie84: na mire kesz lett a post-om, Te is leirtad majdnem ugyanazt
-
boogie84
veterán
Jogos amit írsz, egyetértek veled abban, hogy nem kellenek cheaterek! Ezért vannak adminok! A mod egy + dolog lenne, amiből sok jó sülhetne ki!! Warez természetesen nem helyes! Ha élvezzük a játékot, sokat játszunk vele, akár single akár multi, akkor vegyük meg. Ugyan akkor nem mindenki engedheti meg magának, hogy 10 - 15ezerér vegyen játékot.
Bízzunk benne hogy jó lesz a multi!
* A rendszer saját maga dönti el, hogy számunkra melyik szerver a legmegfelelőbb, mi csak azt tudjuk beállítani, hogy milyen játékmódban milyen játékszabályok szerint akarunk játszani.
* Az IW.net arra törekszik, hogy olyan szerverre dobjon be minket, ahol a legkisebb a ping és ahol a képességeinknek megfelelő játékosok lövöldöznek.
* Továbbra is létrehozhatunk privát szervereket, ahol mi irányítunk mindent, de modokat természetesen nem telepíthetünk.
* A barátlisták segítségével meghívhatjuk a haverjainkat játszani, sőt akár csoportosan, a klánunkkal együtt vonulhatunk szerverről szerverre, illetve meghívhatunk más klánokat egy privát szerverre.
* A Valve-Anti-Cheat rendszernek hála elméletben kevesebb csalóval lesz dolgunk.

-
boogie84
veterán
-
Axel pRo
aktív tag
Srácok mennyit és késik most a megjelenés?
És mi ez a "nem lesz dedikált szerver" b@romság?
-
fpeter07
veterán
H1tler megint idegeskedik... ennek az ember úgy látszik nem jó semmi

-
Kecuhun
senior tag
-
feka007
veterán
Kijött a minimum gépigény: [link]
-
biggamer
veterán

Az Infinity Ward véleménye az MW2 szerverekről : [link]
-
hoffman_
nagyúr
Majd rájönnek...
Vicces, hogy egy Treyarch-ot is vissza fogunk sírni, hát még original Modern Warfare-t. (Bár elvégre ők(treyarch) sem szarok, a 3. lett elcseszve, mivel nem is volt PC-re, de a többivel nem volt gond, ha belegondolunk...) Vagy ki tudja. Nagyon kíváncsi vagyok

-
hoffman_
nagyúr
Ebben egyet értek, na meg tényleg butaság előre inni a macibundára, ez tény. Nekem sem a rendszerrel van bajom, csak a kivitelezéssel néhány ponton. Ha most én 3 barátommal akarom csapatni, szobáról szobára, egymást bevédve, akkor az elviekben nem fog működni, vagy én értettem félre valamit. Ez az amit hiányolok. De szvsz, ezt bele lehet még építeni, valamilyen formában, úgyhogy kíváncsi leszek a végkifejletre.
Legyen jó oszt kész! - támogatva

-
Kecuhun
senior tag
"Nem lesznek dedikált szerverek!" [link]
-
lovag05
aktív tag
Ehh... hát, ha már BF2, akkor viszont Project Reality, na, ott tényleg megy a precíz és összehangolt társaság és nem mehet senki sem rambo módjára, hogy majd ő lelő mindenkit. CoD4ben mindegy, hogy törttel, vagy nem törttel játszol, ugyanazt fogod kapni, hisz' a törtszerverek között is van normális, és az eredeti szerverek között is van, ami elég trehány. Amikor a semmiből bannolhatják az eredeti cd-kulcsod, olyanért, amiről semmi fogalmad sincs, addig ez egy vicc, pedig nem hinném, hogy akkora dolgokat kellene létrehozni, hogy ez megakadályozható legyen.
-ha valaki megmondja, mivel lesz több , aki eredeti cd-kulcsot használ, azt megtapsolom (CBt, ESLt stb, hagyjuk)-boogie84: Vágom én, jobban, mint hinnéd, csak nem hittem a "fülemnek".

-
feka007
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Akkor mégis jó ötlet volt a petíció.
Mondjuk szerintem inkább az előrendelések visszavonása miatt törtek meg inkább, mert rohadt sokaktól hallom, hogy visszavonták ez miatt. Én meg fogom venni, de az előrendelést visszavontam, épp azért hogy belássák nem akarok Xbox meg PS3 féle ócska szar rendszert..
Szerintem számítottak rá, hogy nem fog sokaknak tetszeni a rendszerük, épp azért hintették el még időben, hogy tudjanak változtatni. De gondolom ekkora anyázásra nem számítottak
Remélem vmi jó kompromisszumos megoldást kitalálnak, és akkor a játék is igényesebb lesz.
-
feka007
veterán
Ha már csapatmunkáról van szó, akkor az legjobban a Battlefieldekben van. Ott tényleg akkor lehet jól játszani, ha a squad társaiddal együtt játszol, nem pedig egyedül lófrálsz, mert akkor egy jól összeszokott csapat mindig lealáz.
CoD-okban tényleg nem szokás a csapatmunka, pubon mindenki megy ki merre lát, de warokon amelyik csapat nem dolgozik össze, az megszívja. Aki persze warezzal játszik, az csak az csak a pubot látja, ahol ilyet nem látni..
Mod: sry, nem válasz akart lenni
-
boogie84
veterán
MW2 petíció: Az Infinity Ward nem fogja elhanyagolni
Reméljük lesz multi! Csak ezért venném meg a játékot...

-
boogie84
veterán
A hszek utóbbi nagy része nem a nyitott témáról szól!!

-
Jakesz
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az a játékoson múlik, hogy bombaaktiválás közben forog-e vagy sem... Semmi értelme neki, szóval, ha a játékos nem hülyéskedik, akkor reális. Megintcsak egy kis TF 2 következik: (csak, mert azt szereted, és szerinted realisztikus)
Sok ellenfélbe 5-6 shotgunlövés is kell (nem csak a Heavy-be), ami eléggé nem reális, úgy mész a játékban, mint egy robot, vagyis a fegyver mozdulatlanul áll a kezedben, ami széntén irreális. Miért sebez többet a sniperes csávó, hogyha teljesen felmegy az a csík a zoomnál? Hülyeség
Na, mit mondasz erre? -
fpeter07
veterán
Hl2 vhogy nem tud lekötni... Portal az könnyű, de van vmilyen mod hozzá, na azaz igazi, nemtudtam végigvinni
Mirrors edge-el többet játszottam mint a cod4-el, vagy 20x végigfutottam a storyt
nya elég az /off-ból, legyen vmi a cod6-ról is
602:ha népnek az kell hogy könnyebb legyen a játék, azt csinálják, nem akarnak saját maguk ellen dolgozni -
BalaNce87
addikt
Hát akkor nem érted mit mondok, az hogy éppen raksz egy bombát és össze vissza forgolódhatsz mint egy bolond az szerinted normális? Hát figy azt mindenki tudja hogy a codnak fingja sincs mi az hogy realitás, de semennyire se ez nem fikázás ez tény (kivéve az első rész ott legalább szórtak a fegyverek és nemtudtál ilyen hülye mákokat lőni), sok olyan dolog van benne ami inkább ilyen ut-ba vagy quakbe való és nem egy mai hadviseléses katonai játékba. Maradjon meg játéknak ez ok, de a kezelhetősége elég könnyű. De valószínűleg nem próbáltad ki az első részt és ezért nemtudod értékelni miről beszélek, igaz ott is tudtál forgolódni a bombával, bár ez tényleg a legkisebb probléma. Ha az 1-et a 4-hez hasonlítjuk akkor tök egyértelmű melyik igényel több gyakorlást tudást, példaként az 1-be nemtudtál zoomolni és ugrani egyszerre, ami alap lenne, de ezt kettő óta bevezették vmiért és azóta meghagyták.
-
Jakesz
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Basszus, azokat a példákat, amiket te hülyeségnek mondtál, pont, hogy reálisak. Amikor aktiválod a bombát, az a valóságban is pötyögne, meg miért ne lehetne forogni, miközben a bombával vagy elfoglalva? Még az sem lenne fura, ha a bombalerakó közül lehetne lassabban mozogni. Az utolsó hsz-edben meg realitást vársz a CoD-tól, pedig úgy nézem, hogy téged reális dolgok idegesítenek...
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Izgalmas nagyon!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mi várhatunk 10-ig.