- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gefffry
aktív tag
válasz
nova001 #18043 üzenetére
Ebben az esetben az egyikőtöknek szerverként kell működnie ( Start New Server ), a másikőtöknek meg ehhez csatlakoznia LAN-on keresztül ( a szerver keresőben Local-ként jelenik meg a LAN-os gép).
Ha van egy olyan gépetek, amelyiket tudjátok nélkülözni játékra, akkor érdemeas azon elindítani, ez esetben mehet a dedicated mód, egyébként nem. A PB-t nyugodtan kikapcsolhatjátok, és sztem jelszó se kell.
Hamachin csináltatok saját szobát, ezen keresztül látjátok egymást?
-
gefffry
aktív tag
válasz
nova001 #18037 üzenetére
Szerintem arra akart utalni ( Erősen leegyszerűsítve ), hogy ha a kliensek, ( azaz ti ) warez verzióval nyomjátok, akkor a szerónak is annak kell lennie.
HA jól értelmeztem.
A Hamachi ebből a szempontból lényegtelen, az csak annyit tesz, h a gépetek úgy látja a másik, mintha helyi hálóba lenne összelővve.
-
Dani_kp
addikt
válasz
nova001 #9157 üzenetére
Ha jól tudom akkor a punkbuster disabled az azt jelenti hogy nincs bekcsolva (engedélyezve). Ne xfire-rel hanem simán indítsd el a cod4 multi player parancsikont az aztalról és ha beadta a cod4 multinak a menüét akkor ott menny a multiplayer beállításokra és kapcsold be a pb.-t.
options -> multiplayer options -> punkbuster : yes legyen ígyui.: van már 1.4-es patch is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest