- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
marec1122 #29681 üzenetére
Ezért vólna életképes, mint fentebb írtam, a fizetett anticheat team. Az árát a szereverek árába be lehetne építeni, vagy mint különálló szolgáltatás, eladni. A Pb már a friss játékok estében is bebizonyította nem 1x életképtelenségét, holott a kiadók, valószinüleg nem apró pénzel honorálják, az aktuális gamekhez a supportot. Egyébként is, egyeduralkodó anticheat teamként, kb annyi pénzt kér a supportért mindenegyes friss game esetén, amennyit nem szégyel. Azért megnézném egyszer, mi pénzek folynak át a bankszámlájukon havi szinten
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
marec1122 #29681 üzenetére
Szerintem ha egy normális jól működő egy hónapig ingyen használható anti-cheat-et piacra dobnának és utána havonta mondjuk 1-2k-t (azaz mintha szerverre fizetnél, szerintem 5-6 fős clanoknak ez anyagilag nem túl leterhelő) fizetnénk nekik, rengetegen játszanának a játékkal.
Szerintem megéri mindenkinek, ha elosztjuk a clanban, akkor kb 500ft/fő +tiszta cheatmentes játék, ők meg gazdagok lesznek
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Proxmox VE
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest