- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
zalman90 #24993 üzenetére
Szia!
Nem szeretném továbbküldeni a demo-t,mert előbb-utóbb kiszivárogna a csaló oldala...Eddig két néven láttam!Első alkalommal kb. 1,5éve...azóta többször is láttam és volt egy alkalom,hogy még a szerver Adminja sem tudta kickelni/bannolni!Valami spéci hack-et használ!Az említett demo-ban is látszik,hogy olyan helyeken lő át,hogy az valami hihetetlen!
* * *
Nincs mit!Nézd meg,mert ilyet nem mindennap látni...szerencsére!
* * *
Szia!
Nem CB-meccs volt,hanem egy egyszerű public...Nagyon félre értettél!Ezt Én @nyázás helyett szoktam csinálni.Rögzítek egy 'szép' demót a csaló tevékenységéről és mellé teszem a GUID-ját is,majd küldöm is az aktuális szerver Adminjának!Ő majd dönt a csaló (?) sorsáról!A játék alatti @nyázással/noob-ozással úgysem megyünk semmire,ezért választottam ezt a módját a csalók eltávolításának!Ennek legalább van valami értelme...
* * *
Elnézést a hosszú postom miatt!
-
lovag05
aktív tag
válasz
zalman90 #24993 üzenetére
Demo-ra mióta bannolnak, ha nem CB meccs az, amin játszottak? Csak mert GV-n is volt, hogy belinkeltek egy emberkéről 2 db demo-t,meg a GUID-ját, és csak annyi válasz jött, hogy demo-ra nem bannolnak...
#24989) Rübe: a számok törvénye.
Ha én most 1000 CB meccsen 100 csalóval találkozok, de 100 ESL meccsen meg 10el, akkor is ugyanaz arányaiban. UAC2 meg semmit nem ér, arra jó, hogy megegye az am se erős gépemet... ugyanannyi nyomja ott is, max nem a pb álló pub wh-val... csak egy jó kifogás, hogy UAC2vel tuti nem csalnak... dehogynem.
OCSI-PC PROMOD: na ez meg egy igazi fos szerver, már vagy 25x bannoltak le. Aranyosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest