- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
pr1mzejEE #24781 üzenetére
Szia!
Köszi!
Sajnos elkiabáltad,mert ma ismét felmentem oda és előkerült egy vérpistike...Látom,hogy ellepik a zombik és próbálok neki segíteni a szoros helyzeten,erre ezt kapom:
Csak gratulálni tudtam neki ezért...legközelebb megvárom míg kinyírják...és TALÁN odamegyek és újraélesztem!
Sajnos Ő volt az egyetlen gyógyító a harctéren,de eszébe sem jutott a segítségemre jönni...
Nem volt elég neki a körönként növekedő számú ellen?Jelen esetben 440volt a limit!Viszonoztam a kedvességét és az "ő helyére" letettem egy autómata géppityut...Hasonlóan honoráltam a 'csapatmunkáját'!A második géppityum után kilépett a srác...nem sajnáltam,hogy így viselkedtem!Még a nevemet sem tudta leírni rendesen!Mivel nem volt gyógyító,kiléptem és gyógyítóként visszajöttem!Innen kezdve rendben volt minden!
Volt vicces dolog is: Egy kedves és vicces csapattárs elhullott és már a sokadik üzenetét láttam,hogy keltsem életre!Arra nem gondolt,hogy aránylag nagy a pálya,tele fákkal és bokrokkal!Döntsem el,hogy 5-6 játékos közül melyik Ő?Körbeszaladtam a pályán és nagy nehezen megtaláltam...a tengerparton volta víz alatt...
A következő alkalmakkor már mondta,hogy merre van!
* * *
Nos,meddig fejlődtél már?Bejött a G36C?Hullott az ellen?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest