Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Richard #11942 üzenetére
nah elérkeztünk a jó részre
Force is tőlem várja a megváltást...
Én mit csináljak?
Próbálok változtatni...vagy szólni és mivan? semmi..leszarják!
Forcenak is mondom hogy ha le van Plantelve és élnek 2en akkor ne gugolva menjen végig a mapon mert ha le is lövi a két embert a defusera már nem lesz ideje de semmi..Ger1nek is millószor elmondom hogy ne tonicoskodjon illeve ne kempingeljen kezdőn és mivan? semmi.
Könyebb megsértődni és lelépni a war közepén amire már nem 1 példa volt...Én nemtudok semmit csinálni hogyha egyszerüen senki sem figyel arra amit mondok vagy csak szimplán senkit sem érdekel...tudod nagyon jól te is és Tomi is (akikkel régebb óta játszok) hogy én nyerni szeretnék...azért is találtuk ki anno ezt a CB-s dolgot és bontottam/bontottuk fel az amugy kurvajó hangulatu PH-t mert ott sokan csak azért játszottak hogy elüssék az időt...
Én nyerni szeretnék...de amíg mindenki csak a másikban keresi a hibát és magában nem veszi észre legyen szó Ger1-ről Force-ról vagy akárkiról addig nem lehet...én utálok kempelni de arra is rászoktam a csapat érdekében...utálok low lenni de azt nemtudom pikkpakk fejleszteni..én amit tudok megteszek a csapatért..nadeket gyakorlok..demokat nézek..millió 1v1 hogy akár egy ezred %al is jobban célozzak stb stb...de ez nem rólem szól..lehet valaki gyengébb...lehet valaki jobb...semmi értelme az egésznek ha nem csapatként játszunk csak a másikat baszogatjuk...és persze esélytelenek is maradunk.
Kavics is sokszor felvetette hogy gyakoroljunk...semmi!
Te pl hányszor mondtad hogy az alapnadeket mindenki gyakorolja be? 1000szer?
4en ha tudjuk és mi is csak 2-3 mapra...ezek után azthiszem nem hozzám kell imádkozni esténként hanem mindenki magába nézhet és észreveheti hogy én se azért pofázok mert nekem ez milyen jól esik..Azt is tudom hogy te is a javát akarod a csapatnak de azzal hogy lehurrogsz engem meg Kavicsot nem leszünk előlrébb...
Ő mondta hogy gyakoroljunk..te kérdezted hogy mit?
Hát mit te nigger vajon? felmehetünk arra a néhány mapra amin CBk vannak és akkor mindenki megnézi pontosan hogy hova is tudna menni mit tudna figyelni illetve ha bárkinek javaslata lenne hogy mégis ki merre mivel hogyan azt megtudnánk beszélni és nem csak TS-en menne szóba hanem mapon meg is tudnánk nézni hogy hogy is néz ki pontosan...pl lehetne TAKTIKÁT is kidolgozni ami szerinted sem ártana..illetve akik nem tudják azoknak pl Vacanton megmutatnánk az alapnadeket...stb stb.Ez kb az én véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest