Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz
venom8888 #3138 üzenetére
ha domizol bekapcsolod melle meg a 20v20at es akkor meg van par plusz palya. a 20v20 is ugyanolyan jo, mint a 6v6. egyebkent mar fontebb leirtam, hogy meg igy is igy tudnak a legtobb embernek a kedveben jarni. aki gw-ni szeret annak meg vam 2 palya. aki meg 1v1 meg 2v2-ni annak is kb ennyi. mindenki kapott valamennyit. es tekintettel arra, hogy + palyakert elmeletileg egy forintot nem kell majd fizetni, igy elegge kedvezo a helyzet. mennyisegileg ugyanannyi vagy meg tobb tartalmat tettek bele az elozo reszekhez viszonyitva. de egyebkent aki meg egy 7 sem telt el es unja, az ezutan is unni fogja, ha tobb palya lesz. annak lehet inkabb el kene engednie ezt at egesz codot. en erdekes 103as szintu vagyok es eddig 1nap 5 vagy 6 orat raktam bele tisztan a barrack adatai szerint es nem untam meg. vannak olyan problemak amik tenyleg valos problemak ennel a jateknal, pl, h sok embert mindig kidobal. na az tenyleg problema...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest