Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
Persze, gondolom így is fogyni fog és ahogy írtad a tranzakciókból úgy is jön majd be a zsé. Gondolom ugyan úgy, integrálva lesz a warzone-ba akkor meg kb meg kell venned mert az összes meta fegyver majd onnan lesz és hogy gyorsan meglegyen minden illetve max szinten legyen....
Hát engem egyáltalán nem fogott meg az új BF trailere. Amikor megnéztem azt mondtam mi ez a bullshit.
Igen én is a jövő évit várom, én már többször említettem, hogy számomra az iw csinálta mindig is a legjobb cod részeket.
Amúgy az tudna nagyot ütni ha az idei cod multi-ba lenne mondjuk egy cod2 toujane/carentan/farmhouse map, azzal sok embert be lehet rántani még szerintem. Még lehet engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
- HP 65W töltő eladó
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest