Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
válasz
gjung44
üzenetére
Nagyon ne irigyelj!
Igaz, hogy csak 1 cheater volt tegnap, de azzal akkor szembesültem, amikor már csak 2-en voltunk, így extra idegesítő. Plusz volt azon kívül dev error, server disconnect, leütettek úgy hogy mögötte voltam. Volt egy spontán halálom, amikor egyszer csak meghalsz ok nélkül, azt hiszed sniper volt, csak nincs killcam, és azt írja ki h magamat öltem meg. Ez csak ami hirtelen eszembe jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Ubuntu Linux
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Igaz, hogy csak 1 cheater volt tegnap, de azzal akkor szembesültem, amikor már csak 2-en voltunk, így extra idegesítő. Plusz volt azon kívül dev error, server disconnect, leütettek úgy hogy mögötte voltam. Volt egy spontán halálom, amikor egyszer csak meghalsz ok nélkül, azt hiszed sniper volt, csak nincs killcam, és azt írja ki h magamat öltem meg. Ez csak ami hirtelen eszembe jut.