Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Pro!Petya #25109 üzenetére
Nincs rá megoldás, ez van akinél van és van akinél nincsen, amióta kijött a játék azóta nálam jelen van, általában mindig, de volt úgy hogy végig nyomtam úgy is, hogy nem volt, két netem van.
Szóval ez nálam ilyen marad, szolgáltatóval is beszéltem erről, és semmi.
De mint láthatod, mindenkinek más a jelensége, és ez az Sbmm miatt van, az kever be a játékba, semmi köze ahhoz milyen jó vagy......
Vannak bakik rendesen, néha a killjeimet nem számolja, de ezt írtam már, látom csapódni a lövedéket és meghaltam, de ezeket már leírtam régebben, és még a többi.Pc ilyen, és ilyen marad, nem véletlen, hogy a gyengébbek kedvéért van ez az egész.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest