Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro!Petya

addikt

válasz Dave567 #25129 üzenetére

Jegeltem is már a játékot mert csak felbaßtam rajta az agyam. Minden más multiban ~20 közeli a pingem ebben a romhalmazban meg a legjobb esetben is a duplája :DDD
    20-ból egyszer ha berak 40 alatti pinges szeróra. Legtöbbször 60-80-asra dob csak be úgy hogy 6 mód van HC -n állítva. Csak nézegetem ahogy 24-ről indul a szerver keresés és csak szépen megyeget felfele az anyjába.
    Ez még hagyján mert ettől még játszható is lenne, de ez a packet burst valami iszonyat idegesítő .... számomra elérte a játszhatatlan kategóriát!
    jah ezt úgy hogy decemberig nem volt vele ilyen szintű problémám..., legalábbis gamebreaker probléma nem volt vele.

A következő COD nálam akkor lessz csak telepítve ha lessz benne működő anticheat, sbmm nélkül , és ehhez olyan szerverpark hogy vajsimán fusson.., legalább mint 15 éve a COD2 .
    Nem gondoltam volna hogy visszasírom a régi időket de ha ilyen az új irány akkor abból nem kérek. Meg van az a generáció aki erre vevő.... szval éhen halni nem fognak így sem :((( Sajnos.
    Számomra felfoghatatlan hogy egy multi game ilyen szinten le legyen sz@rva , de mellette meg az arcomba nyomják a végtelen mennyiségű szaros skint ahogy belépek. Csak villog a store mintha emberélet függne tőle .... Hányinger.
    Mintha másról nem is szólna a játék (khmm bevételek..)
    A játékosok zöme is szarik a játékmódókra csak a skineket gyűjtögeti. Azok is mehetnének nyugodtan az anyjukba, egy külön módra/szerverre hogy ne kúrják el legalább azok játékat akik játszani mennek fel.
    Nekem is megvannak az ilyen olyan skinek de úgy hogy én azt Produktív játékkal értem el ami a csapatot szolgálta nem pedig bohockodással. Biztosan tudjátok miről beszélek.
    Nagyon elkurvult ez a mai fps lövölde....
    Külön vicc az az alias sbmm hogy X kör után Ha belegebedek sem nyerhetek mert folyamatos player rolling van vagy olyan harmatosak társak hogy botok is jobbak lennének náluk. Vagy csak egyszerűen az ellenfél olyan magas színtű hogy az egész saját csapatom nem éri el annak az egynek a szintjét de sokszor még a felét sem.

#25131CptAdamica
    +1
    #25132csƵ
    +1
    :K

bocs ha valakinek belegázoltam a lelki világába hogy sértegetni merem a szent játékát , csak hát ezek a száraz tények és kikívánkozott! :DDD

(én lennék a legboldogabb ha minden probléma mentes lenne , de hát nem így van.
    Lehet vennem kéne skint, akkor megjavulna :C :C :C )

Új hozzászólás Aktív témák