Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
lowzor #23749 üzenetére
A Hc a nincs célkereszt, a Tk, kevesebb sebzés (bár itt tökmindegy, mert a szabályozást alatt van) meg nincs killcam.
Sose szerettem a HC-t, normálon elég volt nekem játszani Mw1/2/3 bár a 3 már rosszabb volt.. lásd (SledgeH)
Nem rossz ha oda kell azért figyelni jobban, csak itt ellett cseszve az egész, meg a játék is...
Shipmenten volt olyan, hogy lőttem az ellenfelet, és a saját csapattársamat be spawnoltatta, és le lőttem, mert nem tudtam mit csinálni, de volt ilyen termittel is, nem a HC val van a baj, hanem akik megcsinálták ilyen formába a játékot...
#23753Micsurin: Mw 2-ben már bedobálós volt, ott se volt Dedikált... -
csibe1
addikt
válasz
lowzor #23749 üzenetére
Meg ha megszoktad, hogy nincs TK, akkor nem állsz át egyből. Simán repül a gránát a tumultus közepébe, mert úgyse gond
23752lowzor
Akadt azért, de tényleg ritka volt.
Amúgy nem tartott sokáig rájönni. Néhány az előbb vázolt gránátos megmozdulás utáni kick elég hamar rádöbbentett.
Utána nem is mentem oda többet, nem volt olyan mazós napom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Terep2 +
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Új pc házak! Kèszleten!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest