- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Acheron #19160 üzenetére
Tegnap próbakép én is itt húztam fel aranyra a kilo-t fél óra alatt, de nem örültem neki a végén, mert szerintem az lenne a lényeg a játékban egy cél kitűzésénél, hogy a saját módszerével éri el valaki az eredményt büszkén. Ezek a könnyített módszerek, amikor eléd rohannak a célpontok, és sokszor már annyira esztelen öldöklés zajlik, hogy azt sem tudni ki kivel van... hát nem tudom.. de így már értem hogyan szerzi meg pár nap alatt valaki a platinát, vagy a damascus-t. Én meg azt hittem, hogy sokan ugyanúgy megszenvedtek az arany elérésében, mint én, és belül kicsit megtapsoltam, ha platinát láttam valakinél, de ez így már kicsit nem is játék, hanem "csalás".
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- BestBuy topik
- ASUS routerek
- A Motorola is Air mobillal készül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest