Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Igen, tudom, mindig is volt, és lesz is valaki, aki azonnal mindent tud olcsóbban, csak hát ez rajtam nem segít, mikor nekem valamit sikerül megvenni, ritkán vagyok olyan szerencsés, hogy jó áron tudom behúzni. Persze jártam már így is, például a Titanic-ot 210K-ért hozták nekem bontanlanul, patika állapotban, mikor a legolcsóbb helyen hirdették 250K körül. Nyilván, volt ennél olcsóbban is valamikor, valamelyik Facebook csoportban, de szerintem ez is jó ár volt akkor érte, és házhoz is hozták nekem.
Persze vannak ellenpéldák is, sok szettet drágábban vettem, mint számítottam rá, de hát általában nálam úgy van, hogy ha valami jó áron van, pont akkor nincs LEGO-ra költhető pénzem, mikor pedig sikerül összegyűjtenem egy kis zsét, akkor semmi nem akciós...

Persze amint megveszem, két héten belül tuti lesz minimum 20%-kal olcsóbban...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest