Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én is fedeztem fel benne hibákat, ettől függetlenül még mindig ajánlottnak tartom, legalábbis én nem ismerek jobb könyvet, de ez persze lószart sem jelent, biztosan van pár.
Ettől függetlenül a srác rákérdezett, hogy ebből lehet-e tanulni, szerintem lehet.Amúgy én is kényelmetlennek találom a C-ben programozást, dehát attól még szükséges rossz - nekem, de van, aki annyira jó benne, hogy éppen a magasabb szintű nyelvek nem szimpatikusak neki. Meg hát elvitathatatlan erényei vannak gyorsaság terén is (meg lehetséges hibaforrások terén is
). De ha már homár, akkor már nekem még mindig ezerszer inkább C++.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest