- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
1. Nézd, én szeretek segíteni másoknak, többek közt azért is, mert annak idején nekem nem segített senki, pedig sokszor rengeteg időt spórolhattam volna vele.
(Egy (akkoriban) 300 lelket számláló településről származom, ahol nem hemzsegtek az informatikusok, meg a programozók, meg évekig az egyetlen "számítógép" az egy C64-es volt az egész faluban
)
Azzal sem foglalkozom, hogy valaki jó arcnak tart vagy sem, nem várok el senkitől elismerést, nincs feltűnési viszketettségem...2. Abban teljesen egyetértek Veled, hogy az nem jó megoldás, ha egy feltett kérdésre, forráskóddal válaszol az ember. Az, hogy most több forráskódot látsz tőlem, az csak "véletlen". (bár véletlenek nincsenek
)
A HSZ-oknak is van előzményük, nézzük CellPeti-t. Ha visszaolvasol, akkor látnod kell, hogy Ő a tudásához mérten megpróbálkozott elkészíteni a progit, kérdezett, javította amit kértem tőle, azaz kitartó és türelmes volt.(Ez számomra is fontos, akárcsak számodra). De eljutott egy olyan pontra, ahol kell az a kis "lökés". Biztos vagyok benne, hogy a forráskódnak köszönhetően, sokat tanult, látja hogy jó irányba halad, jól áll neki egy feladat megoldásához stb, és belátja, hogy a kitartásnak, türelemnek lesz eredménye.KisKatus esete teljesen más: [Előzmény]
Bárki, aki elolvassa ezt HSZ-t, két dolgot tehet, vagy segít vagy nem. A kérés egyértelmű.
Megnéztem, KisKatus nem tartozik abba a kategóriába, aki minden héten azt kéri, hogy valaki írja meg helyette a progikat.
Én nem szoktam senkit bírálni. Mondhattam(vagy gondolhattam) volna, hogy "biztos egy lusta dög, egész évben nem tanult semmi, buktassák csak meg...stb".
Csak ehhez nincs jogom, nem beszélve arról, hogy mekkorát tévedhet az ember.
A legtöbbet a felkommentezett forráskóddal tudtam segíteni neki.3. lehet, hogy hihetetlen, de én sem segítek mindenkinek. Priv-be több emberkének is segítek Pascal, C ill. Assembly-ben. Volt pár arc, akinek sürgősen kellet a segítség, de írtam hogy válaszoljon, módosítson ezt-azt. Nem válaszolt. Majd egyszer váratlanul megint feltűnt, hogy megint gyorsan kellene kód.
Na, akkor szépen megírtam neki, hogy keressen más emberkét kódot írni, engem meg felejtsen el.4.Én is tisztában vagyok vele, hogy pl Informatikus-képzés, hát nem épp a legjobb...
Persze vannak nagyon jó sulik is.
Régebben láttam olyan hirdetést, amiben Informatikust kerestek, a végére meg oda volt írva nagy kiemelt betűkkel, hogy az xxxxxxxxx intézményben végzettek kíméljenek!Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)