- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
kovisoft #6329 üzenetére
Hirtelen nem fogtam fel a kódot és azt hittem ez két külön megoldás. Igen, egyébként pont így van. Annyit tennék hozzá, óvatosan azzal, hogy “nem fog hivatkozni rá senki”
.
Nem is olyan régen találtam egy elég nagy program részt ahol tömegével voltak ilyen már nem érvényes memóriára való hivatkozások. Megpróbáltam kijavítani, de csak több ilyen hibába futottam. Inkább gyorsan dobtam a módosításom és fütyürészve tovább álltam, mintha mi sem történt volna. Soha nem csináltam még ilyet, de az a katyvasz hetekre magával rántott volna. Köszöni szépen azóta is “jól” van.
Egy másik sztori. Kernel spaceben ügyködtek a “kompetens” kollegák. Egy függvény lokálban létrehozott egy struct-t, ami aztán meg is szűnt. Aztán jött egy másik függvény, ami szintén létrehozta a saját structját. Aztán jöttem én. Teljesen más helyen javítottam egy bugot, amire elkezdett a kernel pánikolni. Kiderült hogy a másik függvény structja a előző struct értékeit olvasta ki a stackről és a módosításom csúsztatott annyit a stacken, hogy pont ne passzoljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- iGO Primo
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest