Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor #6291 üzenetére
Mintha kicsit gondjaid lennének a formális logikával. Abból, hogy A-ból következik B, még B-ből nem következik A. Pedig többször ezt a sémát használod érveléseidben.
"léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani."
És? Senki nem állította ennek az ellenkezőjét. Abból, hogy vannak olyan problémák (C hibakezelés), amit egymásba ágyazott if-ek helyett goto-kal érdemes megcsinálni, még nem következik, hogy minden probléma ilyen. Tehát ettől lehet olyan probláma, amit egymásba ágyazott if-ekkel célszerű (vagy azzal lehet) megcsinálni. Hol itt az ellentmondás? Miért kérsz számon olyan állításokat, amit a másik fél nem mondott? Ha én azt mondom, hogy A-ból következik B, akkor miért kéred számon, hogy mért mondok olyan butaságot, hogy B-ből következik A? Én ilyet nem mondtam, meg a többi vitapartnered sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest