- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
pmonitor #6291 üzenetére
Mintha kicsit gondjaid lennének a formális logikával. Abból, hogy A-ból következik B, még B-ből nem következik A. Pedig többször ezt a sémát használod érveléseidben.
"léteznek olyan problémák, amiket ott is csak egymásba ágyazott if-ekkel lehet megoldani."
És? Senki nem állította ennek az ellenkezőjét. Abból, hogy vannak olyan problémák (C hibakezelés), amit egymásba ágyazott if-ek helyett goto-kal érdemes megcsinálni, még nem következik, hogy minden probléma ilyen. Tehát ettől lehet olyan probláma, amit egymásba ágyazott if-ekkel célszerű (vagy azzal lehet) megcsinálni. Hol itt az ellentmondás? Miért kérsz számon olyan állításokat, amit a másik fél nem mondott? Ha én azt mondom, hogy A-ból következik B, akkor miért kéred számon, hogy mért mondok olyan butaságot, hogy B-ből következik A? Én ilyet nem mondtam, meg a többi vitapartnered sem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest