Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kovisoft
üzenetére
Köszönöm

Az y_offset át kell hogy nevezzem mert megtévesztő, ez az x tengelyen való eltolást jelöli, semmi dolga nincs magával a fonttal, vagy nem teljesen értelek

Próbáltam utána olvasni a struktúrának, egyenlőre nem vagyok vele meg kibékülve, de dolgozom rajta

A másik dolog amin ügyeskedek, a font magassága se jelentsen problémát, vagyis képes legyek több memória lapra kivetítve is elküldeni az adatokat. Arra mar rá jöttem, a font sima decimálisban van(olyat találtam mind a 16 bit egy számot alkot, ami a magasságát teszi ki a karakternek), akkor egyszer 8 pozíciót jobbra, máskor 8 pozíciót balra kell tolni és maris megvan a 8-8 bit, vagy legalábbis remélem

A memória olvasást megoldottam, így mar tudok 1 db pixelt bárhol kapcsolni, anélkül, hogy befolyásolnám az adott lapon levő többi pixelt

Köszönet a segítségért meg egyszer

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő