Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
RexpecT
üzenetére
Tedd az u = u * f;-et a ciklus végére és nem kell az if, ill írhatod ezt is helyette u*= f;. Vagy még szebb, ha a for-ban az i++ után teszed.
"Annyi a baj, hogy mindig az első naphoz képest fárad a csiga, az én kódomban meg mindig az előzőnaphoz."
Pont fordítva. A Te progid a feladatban megadott pl-re rossz eredményt fog adni, mivel amikor kiér a csiga, Nálad akkor is visszacsúszik.
C-ben nincs konstans. A legegyszerűbb az, ha deklarálsz még 1 változót, amiben azt tárolod, hogy mennyivel mászik kevesebbet naponta a csiga és ezt vonod le az u-ból.Legközelebb programkódként idézd a progid, mert könnyebb átlátni, ha benne vannak a tabok.
(#2351) Pcmagicnet: ezt már akkor se értettem igazán, hogy mit akartál ezzel leírni. (csak kimaradt a hsz-ből)
Szerintem nem jó, mert ha pl van 10db 'a' betűd és semmi más, akkor (ha jól értem a kódod) 70% lesz az 'a'-k aránya a 100% helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest