Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem pejoratív értelemben gondoltam, amit írtam. Csupán azt jelenti, hogy aki ezt írja magáról: "Elkezdtem csak úgy érdeklődés szinten c-t tanulni mert érdekel. Az elején vagyok nagyon"
Ha ő megérti, akkor nagyon tehetséges. Ezt értettem a "viheti valamire" alatt. Egyébként az sem baj, ha most nem érti meg, és később visszanéz(és akkor gondolkodik el rajt). Viszont az olvasók között is lehet olyan, aki már eljutott odáig, hogy magától nem jutna eszébe, de ha így látja, akkor egyrészt megérti a működését, másrészt hogy mely esetekben célszerű ezt a formát használni. Sztem. az olvasókat kevesen emlegetik(talán senki), pedig többen vannak, mint akik ide írnak. Pl. itt is szóba került, hogy a kérdező kezdő, azért nem kellene kész megoldást adni. Az ilyenre írom, hogy azért olvasók is vannak, akik már megértik a másfajta megoldást is. Nem biztos, hogy mindig csak a kérdezőt kellene nézni. De a kódot "konyhanyelven" pszeudo kóddal is le lehet írni, ha valaki nem akar teljesen kész kódot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- OpenWRT topic
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple asztali gépek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest