Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nem pejoratív értelemben gondoltam, amit írtam. Csupán azt jelenti, hogy aki ezt írja magáról: "Elkezdtem csak úgy érdeklődés szinten c-t tanulni mert érdekel. Az elején vagyok nagyon"
Ha ő megérti, akkor nagyon tehetséges. Ezt értettem a "viheti valamire" alatt. Egyébként az sem baj, ha most nem érti meg, és később visszanéz(és akkor gondolkodik el rajt). Viszont az olvasók között is lehet olyan, aki már eljutott odáig, hogy magától nem jutna eszébe, de ha így látja, akkor egyrészt megérti a működését, másrészt hogy mely esetekben célszerű ezt a formát használni. Sztem. az olvasókat kevesen emlegetik(talán senki), pedig többen vannak, mint akik ide írnak. Pl. itt is szóba került, hogy a kérdező kezdő, azért nem kellene kész megoldást adni. Az ilyenre írom, hogy azért olvasók is vannak, akik már megértik a másfajta megoldást is. Nem biztos, hogy mindig csak a kérdezőt kellene nézni. De a kódot "konyhanyelven" pszeudo kóddal is le lehet írni, ha valaki nem akar teljesen kész kódot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest