Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milgram1
aktív tag
Hali!
Kaptam egy olyan házi feladatot, hogy egy korábbi adatnyilvántartó programomat kell átírnom úgy hogy rekordok tárolásához struktúrát használjak, és mindenhez függvényt kell. Ez meg is van viszont a problémám az, hogy a keresés, és módosítás rész sehogy sem akar össze jönni, vagyis ha olyan azonosítóra keresek ami nem létezik akkor vagy kifagy a program vagy pedig csak kiír valamit ami egyébként nincs benne. Próbáltam már több módot, a törlés részből másoltam akkor sem volt jó szóval nem nagyon tudok vele már mit kezdeni.más: Az miért van, hogy a code::blocks rendesen megjeleníti ahogy elterveztem, viszont nem működik a program? ez alatt azt értem, hogy amikor új adatot akarok megadni akkor folyamat csak új azonosítót kér, a devC++ meg fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- Dell RTX A4000 16GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest