- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
skoda12 #4264 üzenetére
Ezer köszi segítséget!
A túlindexelést egy levlistán olvastam, aztán bele se gondoltam, hogy hülyeség.
..Pont az a baj, hogy nem ismert a stringek hossza, és - bár megadhatnék egy max. hosszt - , a lényeg, hogy egy bájttal se használjak több memóriát, mint amennyi tényleg kell.Kösz a tippet a dubeggerre. Korábban már használtam, de elszoktam tőle, aztán megmutatta, hogy működik a beolvasás, csak nem úgy, ahogy én azt gondoltam.
tempk-ba egy kérdést várnék (legyenönismilliomost írok), amiben ugye több szóköz van, én meg azt hittem, hogy majd kitalálja meddig tart a kérdés.Így utólag elég hülyének érzem magam.
Szóval elkezdte szépen bepakolni a kérdés egyes szavait a válaszok sztringjeibe.
Ezek szerint itt az fscanf nem is használható..? Mindenképpen karakterenként kéne beolvasni?Olyat tudok, hogy karaktert vizsgálni, azon belül meg stringet olvasni?
pl így:while (fgetc(fp) != '9'){ - elvileg a TAB kódja
fscanf(fp, "%s", &tempk);
...+ mindig hozzáfűzögetni az új szavakat;
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Synology NAS
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest