- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Egy robot versenyre készülünk pár haverommal, de benne van a verseny kitételben, hogy csak az általunk írt programokkal irányíthatjuk a robotor, és mielőtt elkezdődik a verseny, átnézik a sw-t, és belekérdeznek, hogy mit miért írtunk bele, tehát nem másolgathat az ember eszeveszettül kódokat.Na most az lenne a feladatom, hogy írjak egy alkalmazást, amivel lehet előre, hátra, jobbra és balra irányítani a robotot. Én úgy gondoltam ki a feladatot, hogy laptopról vagy az még jobb lenne, ha telefonról , bluetoothon komunikálna a gép( telefon) és a robot, hiszen ilyen NXT robotot építünk, nem tudom kinek mit mond, és ezekben van bluetooth.
Na most az lenne a kérdésem, hogy a bluetooth mennyire nehezíti meg a feladatot? Nem vagyok nagyon jártas a programozásban, de ennek a versenynek ez a lényege, hogy rákényszerítsen arra, hogy utána járjak, kérdezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tésztagyártó géppark egyben eladó / Pasta manufacturing machine park for sale as a single package
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest