- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Egy robot versenyre készülünk pár haverommal, de benne van a verseny kitételben, hogy csak az általunk írt programokkal irányíthatjuk a robotor, és mielőtt elkezdődik a verseny, átnézik a sw-t, és belekérdeznek, hogy mit miért írtunk bele, tehát nem másolgathat az ember eszeveszettül kódokat.Na most az lenne a feladatom, hogy írjak egy alkalmazást, amivel lehet előre, hátra, jobbra és balra irányítani a robotot. Én úgy gondoltam ki a feladatot, hogy laptopról vagy az még jobb lenne, ha telefonról , bluetoothon komunikálna a gép( telefon) és a robot, hiszen ilyen NXT robotot építünk, nem tudom kinek mit mond, és ezekben van bluetooth.
Na most az lenne a kérdésem, hogy a bluetooth mennyire nehezíti meg a feladatot? Nem vagyok nagyon jártas a programozásban, de ennek a versenynek ez a lényege, hogy rákényszerítsen arra, hogy utána járjak, kérdezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest