- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
kösz mindenkinek, este majd próbálkozok velük
strcmp-t már használtam, de eddig csak arra, hogy megnézzem ugyan az-e a kettő... most már értem, hogy miért is viselkedik úgy, ahogy (magyarul 0, ha ugyanaz)... apropó, nincs valami php.net-hez hasonló oldal, ahol rá lehetne keresni ezekre (eddig PHP-ztam, és nagyon jól jött)?
függvény talán azért lenne szerencsésebb, mert 3x kell használni, és így elég lenne egyszer megírni... de igazán semmi ötletem nincs erre, max az, hogy egy sima váltózóból kap egy értéket, és azt megvizsgálva a megfelelőt pörgeti végig... na de ez lehet még hosszabb/rosszabb, mint ha mindenhova odaírnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Napelem
- Home server / házi szerver építése
- Netflix
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Keresünk dokkolókat
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest