Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
ha nativ kodot generalsz akkor a legjobb egy disassembler (pl ida pro - ennek van ingyenes valtozata is, ami megfelelo), vagy debugger (pl ollydbg). ezekben meg tudod nezni hogy milyen kodot gyartott a fordito.
szerintem alap szinten erdemes elfogadni, hogy a fordito bekapcsolt optimalizacio mellett jo kodot general, es kar itt keresni a bottlenecket. ha mar tenyleg minden tokeletesen van a kodban, akkor lehet nekialni ezzel foglalkozni, viszont nem art hozza az asm es a konkret processzor ismerete, enelkul ugyanis nem egyertelmu, mit miert csinal egy fordito (pl attol hogy valamit kevesebb asm paranccsal oldasz meg, nem feltetlen lesz gyorsabb).
szerintem fontosabb az, hogy a program olvashato legyen emberek szamara, a tobbi meg a fordito dolga.
egy osszehasonlito teszt engem is erdekelne, sok ilyen tema van, amin szeretnek vitatkozni az emberek, kivancsi vagyok van e ertelme.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest