- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
Igen elfogadták és big thanks.
Nem pofátlanságból nem írtam eddig hanem mert nem volt időm. Megírtam hozzá a dokumentációt is még mert az is kellett és elfogadta azt is meg magát a program kódot.
Meg írtunk egy ZH-t a struktúrákból ami érdekes módon megy 26pontból 17-et értem el. Mondjuk maradék 9pontból is meglehetett volna pár, de nem tudtam befejezni volt benne hiba így inkább töröltem az a részt mivel ha nem fut le a program akkor 0 pont az egészreaz meg nem vicces.
Jhonny06: Olvass vissza ez nem programozói szak hanem rendszergazda... Most első félévben van prog és soha többet...
-
Jhonny06
veterán
Hanyagold az ilyen kéréseket, már párszor csináltam hasonlót gyakorlás/jószívűségem miatt, de soha nem jött semmi válasz vissza (na jó, talán egyszer).
Mondjuk az illető nagyobbat fog szívni, mert ha nem gyakorolja, akkor nem fogja tudni, esetleg következő alkalommal belekérdeznek.. meg kell adni neki az induláshoz a segítséget, aztán hagyni, hadd szenvedjen. Az ilyenek minek mennek progra?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest