- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
EQMontoya #2847 üzenetére
Az assert valóban nem véd alul indexelés ellen, nem akartam annyit írni. Ez amúgy is csak egy vázlat. Megoldható úgy is ahogy írod, de szerintem így elegánsabb (és talán hatékonyabb). Amúgy nem sok eset van, amikor a const_cast-nak létjogosultsága van, ez az egyik (más most nem is jut eszembe), ezt is szerettem volna bemutatni. Ha teljesen kidolgoznám a példát, akkor pl. a scalar_type-ot is megnézném, hogy triviálisan másolható-e, és ettől függően írnék vagy nem írnék hozzá copy ctort és értékadó operátort. Esetleg a default ctort lenne érdemes átalakítani, hogy az összes elemet adott értékkel feltöltse (ekkor persze már nem default) pl. így:
explicit my_matrix(T x=T()){
int i,j;
for(i=0;i<n;++i){
for(j=0;j<m;++j){
matrix[i][j]=x;
}
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone topik
- CNC topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest