- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
pityaa23 #862 üzenetére
Hali!
Készítettem egy lehetséges gyorsváltozatot, aminél csak arra kell figyelned, hogy a helyettesítendő karaktersorozat mindig hosszabb legyen, mint amire titkosítod, jelenleg így működik helyesen (pl. "al" helyett "A"-t akarsz beírni, erre igaz a feltétel) - így volt a legkönnyebb megvalósítani többek közt a string osztály alapfüggvényei segítségével (a replace() fv. különben felülírná a további karaktereket - ennek elkerülésével most nem foglalkoztam).
Remélem ezeket felhasználhatod a feladatod megvalósítása során.Itt megtalálod az általam írt kódot: [link]
Teszteltem, működik, kommenteztem, hogy érthetőbb legyen a megvalósítás.
----------
system("pause");
Ezt kitől tanultad? Meg kéne ütni!helyette sokkal szebb pl. a
cin.get();
és/vagy
getchar();
Ez egy karaktert vár, és nem közvetlen rendszerhívás, mint a system-mel kezdődők, és amik természetesen egyáltalán nem platformfüggetlenek (pl. sok rendszerhívás, ami Windows-on működik, nem működik Linuxon). Az ilyeneket kerüld, a system hívásokat csak akkor használd, ha tényleg nagyon muszáj - de egy kezdőnél általában ilyen probléma nem merülhet fel, mert a klasszikus kezdő feladatok 99,9%-a megoldható ezek nélkül - ha nem, akkor ott már a feladat kiírójával van baj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest