- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dobragab #3313 üzenetére
"Amíg nem érti tökéletesen, mi az a tömb, hogy a méretét nem tudja lekérdezni függvényből, hogy mi köze a pointerhez, stb. addig nem szabad neki std::vectort tanítani, mert utána már sosem tanulja meg, mi is az a tömb."
Ez abszolút nem igaz. Én is megtanultam, pedig BASIC tömbökkel kezdtem, amik sokkal több rokonságot mutatnak az std::vectorral, mint a C-s tömbökkel.
Valahol el kell kezdeni a tanulást és nem lehet rögtön kettes számrendszerrel meg mutatókkal kezdeni, mert hiányoznak az alapok ahhoz, hogy meg tudják érteni, hogy mi az. Meg én is előbb használtam virtuális függvényt, minthogy tudtam volna, hogy mi az a vtable, aztán mégis ember lettem
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xbox Series X|S
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest