Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dobragab
üzenetére
"Amíg nem érti tökéletesen, mi az a tömb, hogy a méretét nem tudja lekérdezni függvényből, hogy mi köze a pointerhez, stb. addig nem szabad neki std::vectort tanítani, mert utána már sosem tanulja meg, mi is az a tömb."
Ez abszolút nem igaz. Én is megtanultam, pedig BASIC tömbökkel kezdtem, amik sokkal több rokonságot mutatnak az std::vectorral, mint a C-s tömbökkel.
Valahol el kell kezdeni a tanulást és nem lehet rögtön kettes számrendszerrel meg mutatókkal kezdeni, mert hiányoznak az alapok ahhoz, hogy meg tudják érteni, hogy mi az. Meg én is előbb használtam virtuális függvényt, minthogy tudtam volna, hogy mi az a vtable, aztán mégis ember lettem

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- Búcsú a sajtreszelőtől?
- Torrent meghívó kunyeráló
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest