- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Írtam egy programot arra, hogy hogyan fog repülni egy ágyúgolyó a kilövés után. A program figyelembe veszi a légellenállást is, elvileg.
Az lenne a gond, hogy a program gyorsan lefut, ha nincs légellenállás... ki hitte volna, az matematikailag könnyebb feladat. A kódot úgy írtam meg, hogy fogtam a dolog fizikáját, és megoldottam a differenciálegyenletet, majd pedig a kapott függvényeket leprogramoztam. A program jól működik, ha nincs légellenállás, szépen megadja a kilövési sebességhez, és a távolsághoz tartozó szöget, és szépen ki is rajzolja, tehát ezzel nincs gond. A légellenállásos egyenletekkel viszont nem tud megbirkózni. 16 percen keresztül számolt, közben 1 GB memóriát elhasznált, és semmi eredmény. Igaz sajnos, csak egy szálon fut a program.
Van valami ötlet esetleg erre a problémára ? Nem tudom linkeljek programkódot ?A vicces a dologban az, hogy még így is csak közelítek a valósághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP 65W töltő eladó
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest