Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tdd587
őstag
13 a kiegészítőben. Csak NOD, de különböző frakciókkal kell nyomulni. Amikor pl. nincsen blackhand, az elég kellemetlen. Cserébe változnak az upgrade-k is. Most így hirtelen az sem rémlik, hogy az idegenek ellen kellett volna küzdeni. A GDI ellenfél is frakciózik, így ott sem ugyanazok jönnek mindig. Hard-on kemény, főleg amikor lerohannak és még időre is megy a móka. Medium-on viszont egy nap az egész, úgy nem érdemes, mert felejthető lesz gyorsan. Több kiegészítő nem lesz, várjuk a Red Alert 3-at, de lehet addigra átkeresztelik úszó erődre...
-
tdd587
őstag
Ön nyert. Egy 16-os GDI küldetés igencsak ösztönzőleg hatna a beszerzésre szerintem... De sokan szerették volna a jelenlegi 4 alien küldetés okozta sokkot is kiheverni ebben a kiegészítőben egy 16-os scrin kampány keretében.
Amúgy azért a nod és a gdi még egy fajba tartozik, csak a nodok kristály fetisiszták...
-
tdd587
őstag
válasz
wesker24
üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, a játék emlékeim szerint 1 DVD-n van. Bár lehet hogy értem, akkor meg kell nézni, hogy mi az, amit kivettek belőle. A videók amúgy nagyon és elsőre is gyengék, tök felesleges újra 9 gigát lehúzni miattuk.
A játékok egyébként mindent felraknak, ami kell a rendes futásukhoz. Egy havernál egyszer a CoD4-el szívtunk, mert a főképernyőn kifagyott mindig. Egy nap bénázás után kiderült, hogy a telepítés folyamán a directX telepítésére cancel-t mondott, mert hogy a DX9 már fent van a gépén. Arról még hallott, hogy havonta frissítik az összetevőket benne. Hátha nálad is csak ennyi van.
-
tdd587
őstag
Hétvégén legyűrtem a maradék pályákat is és nem mondom, hogy nem voltak élvezetesek, de azért valami hiányzott. Főleg az utolsó pálya után, miután kiderült, hogy ennyi volt. Már indítottam volna a GDI kampányt, hogy... de nincs is GDI kampány. Az idegeneket (hű földlakóként) elvből nem szeretem, így az nem hiányzott.
Ez a hatalmas robot és ellenrobot engem a warcraft első részében a démonokra emlékeztetett. Egy kicsit megtámogatva lehet velük darálni rendesen, de akkor is erőltetett. A különböző frakciók közötti különbséget én annyira nem vettem észre, arra gondoltam, hogy úgy lesz megcsinálva, mint az Dune: Emperor-ban, de nem. Gyakorlatilag teljesen lényegtelen különbségek vannak.
Részemről letettem, várom a Red Alert következő részét, ismét lesz Kirov... ennek meg azóta sem ment le az ára, így nem túl baráti.
-
tdd587
őstag
válasz
chokeee
üzenetére
Én most vagyok azon a pályán (még nem próbálkoztam vele), olyan megnyugtató a csatahajó mögöttem, bár láttatlanban gondoltam, hogy csak dísz. A gép Hard-on nagyon szépen menekül be a gyalogsággal a házakba, ezért csupa páncélossal nyomulni esélytelen általában. Így hirtelen nem emlékszem időzítőre, általában az a halálom, amikor lejár és nincs idő semmire... bár biztos van, aki szeret kapkodni.
Medium szinten azért remélem menni fog.
Üdv,
tdd587
-
tdd587
őstag
Látom egyedül vagyok, de nem zavar...
Lehet vissza kell vonjam azt a kijelentésemet, hogy könnyű a kiegészítő. Tegnap vért izzadva 15x újrakezdve sem tudtam megcsinálni Hard-on azt a küldetést, ahol 12 perc alatt kell négy épületet elfoglalni. A gép folyamatosan nyomul a rakétás gyalogosokkal, meg a repülőkkel, ezért muszáj bázist építeni. Itt elmegy vagy 5 perc. A maradék idő még elég rombolni, de már nem elég elfoglalni mindent. Még 2 perc kellene, de nem ment sehogy. Arra már rájöttem, hogy a tornyoktól gyorsan meg lehet szabadulni, ha északi épület felől benyomulok mélyen egy halom lézeres scorpionnal és lerombolom az erőműveket. A baj csak az, hogy addigra egy halom épületben ott vannak már a rakétások, így nem jutnak el a szállítógépekkel a mérnökök a kijelölt helyre. Tudom, lehetne őket takarítani, de nincs rá idő... lehet vinnem kellett volna 5-6 flame tankot is, és akkor kő kövön nem maradt volna, de az idő úgy is nagyon szoros.
Medium fokozaton viszont egy vicc az egész...
Üdv,
tdd587
-
tdd587
őstag
Ja és szeretném látni, hogy a tiberium milyen változásokat okoz az óceánokban. Az eddig nem derült ki. Sajna vizi egységek sincsenek, talán majd a RA3...
De csak ha lesz demo truck... az olyan hatékony volt... amikor véletlenül a bázis közepén felejtettem néhány darabot és megtalálta egy helikopter... képernyő bevillan (akárhol is volt a nézet) aztán jéééé, nincs is bázisom...
A régi szép idők...
Üdv,
tdd587
-
tdd587
őstag
válasz
mindfreak
üzenetére
No akkor én vezetek, mert nekem még a 100 forintot sem kellett kifizetnem. Viszont egyre jobban tetszik, tegnap eléggé aprítottak, vagy 10x futottam neki a kampány act I utolsó pályának (talán az a negyedik). Hard-on iszonyat kapkodás volt, mire rájöttem, hogy mi a helyes kombináció az első pár percben. Különben úgy lemostak a térképről, hogy a toolbar adta a másikat...
Ha nem megy lejjebb az ára, akkor majd csak szülinapom lesz egyszer...
Remélem több küldetés is lesz majd vörös zónában, az olyan hangulatos. Igazából az előző részben súlyosabb következményeket éreztem a tiberium kapcsán az ionviharok és a sárga tibérium terjeszkedése miatt. Bár egy mérnök így sem jut át egy 10 centis tiberium mezőn, de a járművekre semmi nincsen hatással.
Még a Dune - Emperor idejében állítgattam konfigot, hogy a tornádó a könyű járműveket is felkapja, ne csak a gyalogosokat... olyan szépen repültek, mint a twisterben... de itt semmi nem fenyegeti a beásott egységeket.
Üdv,
tdd587
-
tdd587
őstag
Sziasztok,
Tegnap kipróbáltam a kieget, elég hangulatos, de azért 7500 pénzt nem ér. Remélem fog ez még lejjebb menni, mert egy C&C doboznak a polcon a helye...
Igazából 3 SP kampányt szerettem volna látni, nem nagyon értem mire ment el a sok idő meg a pénz, amit rászánt az EA.
Az átvezető mozik vér gyengék voltak eddig is, de biztos rém drága dolog. A Generals féle saját motorral lejátszott felvezetők szerintem tökéletesen elegek lennének. És rá lehetne írni 48-as betűmérettel a dobozra, hogy 3x16 = 48 új küldetés és levenni, hogy HD minőségű barátok közt... amit egyszer szenved végig az ember, aztán ESC.
Ami igazából zavaró benne, hogy néztem milyen új egységek vannak benne és megint feltalálták a spanyol viaszt. Pl. megint van egy heli, amiből ki tudnak lőni a katonák. Aham. Jó ötlet, csak régi...
Remélem a nehézséget is feljebb nyomták kicsit... a Yuri féle küldetésekre máig emlékszem, Generals-ra szintén, hogy a régebbieket ne is említsem (Dune 2, emlékszik még valaki az utolsó pályára...?)
A TW-ból (hardon) viszont minden oldalról csak egy küldetés maradt emlékezetes...
Üdv,
tdd587
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Guild Wars 2 (GW2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Eladó Xbox Series X DOOM The Dark Ages Limited Edition kontroller 1.5 év garanciával
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest